2777
2789
عنوان

همه‌تون از اول ازدواج خونه داشتین

205 بازدید | 42 پست

راستش اطرافیان من بیشتر زوجای جوون خونه ندارن بعد چند سال تلاش میکنن میخرن، پس چرا توی نی‌نی‌سایت همه خونه دارن، دارم نگران میشم

شما از اول داشتین؟ بعد چند سال و توی چند سالگی تونستین بخرین؟ چطوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهرم یه اپارتمان کوچولو داشت. بعد یه سال فروختیم خونه کوچیک خریدیم . سه سال بعدم فروختیم خونه بزرگ خریدیم

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

کی گفته همه از اول خونه داشتن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من ازدواج نکردم اما با اطمینان کامل میگم همهی دوستام که ازدواج کردن رفتن تو خونه ی خودشون 

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بعضیا چسی الکی میان

یا هنوز باباشون بعد پنجاه سال مستاجره بعد از پسرا انتظار خونه دارن 

با قیمتای الان حداقلش تو تهران که نمیشه راحت خونه دار شد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بعد ۱۰ سال مستاجریم

ایشالا زود زود خونه دار بشین، راستش من خیلی استرس گرفتم

میخوایم بریم خونه ببینیم برای شروع زندگی، استرس دارم بابت مستاجری، میترسم وسایلم یکی دو سال دیگه توی جابجایی خراب شن، اگه مراقب باشم توی کارتن بذارم و ضد ضربه بپیچم مشکلی پیش نمیاد؟ از الان نگران یخچال و مبل و تخت و ...هستم

پستای این تاپیکو بخون😅

والا چی بگم وضعشون خوبه وگرنه به همین راحتیا نمیشه خونه خرید توی شهرای بزرگ

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.