2777
2789

سلام یه اتفاق عجیب این هفته برام دوسه بار افتاده ، وقتی میخوابم همون لحظه اول که خواب میرم قشنگ خودمو میبینم که جسمم خارج شدم و رو سقفم ازون بالا خودمو قشنگ میبینم ، بعد میرم بیرون از خونه واقعا همه جا تاریکه میرم داخل حیاطمون بعد از ترس اینکه نکنه بمیرم سریع برمیگردم تو اتاق بالای جسمم، اراده میکنم و رو جسمم میخوابم و بیدار میشم، خیلی عجیبه برام ،این هفته خیلی درموردش پیش همسرم حرف زدم میگفت خواب میبینی  دیشب دوتا گربه مرده دیدم رو حلب خونمون بود یکی به گربه بود یکی بزرگ ، امروز به همسرم گفتم ، واس اینکه کلافه شده بود و میگفت تو خیالاتی شدی رفت نگاه کرد با کمال تعجب دید راست میگم ، براش ریخت خودمم همینطور، کسی براش پیش اومده؟

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی دقیق دیدم رفتم بالای حلبمون توی خواب و یع بچه گربه و یه گربه بزرگ بود، من یبار کلاس چهارم بودم انگشتر مادرم گم شده بود توی خواب دیدم کجاست و بیدار شدم و پیداش کردم

یه تایمی که مطالعات متافیزیکی داشتم متوجه شدم یه عده این کارو تمرین می کنن و انجام می دن

جدی؟ من تمرین نکردم که چرا اینجوری شدم

برو پیش دعا نویس من خیلی اعتقاد دارم برات یه دعا می کنی و خوب میشی این تخیلات هم نداری

وا چرا دعانویس؟ از چاله بیفتم تو چاه چی

برو پیش دعا نویس من خیلی اعتقاد دارم برات یه دعا می کنی و خوب میشی این تخیلات هم نداری

تحملات نیس واقعی هست