2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد جالب اینه مامانامون همه انقد بزرگ دارن ما هیچی خیلی سخته الان همه دنبال هیکل بینقصن هعی

شما بعد ازدواج و یه بچه اوکی میشی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بزور ۶۰ خیبی از هم فاصله دارن و گردیش خالیه عملا فلته بستگی داره چقد اضاف داری ولی بری بدنسازی پرتیی ...

من اصلا هیچی نداشتم و ندارم باور کن سایز اصلا ندارم فقط دوتا نوک کوچیک😂😂😂

با همون دوتا جوش بچه هم شیر دادم و میدم

فقط آقایون حاضر در تاپیک😁

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
هیچ تاثیری نداشت روی من دوتا هم بچه شیر دادم

خب گفت مامانشون اینا بزرگن...گفتم شاید ژنتیک تاثیر بزاره

عزیزم الان مثل قدیم نیست که آقایون همه دنبال خانومای گوشتی و سایز بزرگ باشن. خیلی هاهم اندامی مثل شما پسندشونه ولی اگر خودت اندامتو دوست نداری میتونی عمل کنی که پیشنهاد نمیکنم. سایز کوچیکم زیبایی خودشو داره 🥰