2777
2789
عنوان

شب وفات حضرت ام‌البنین🖤صد سوره نصر میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 96 پست
برای حاجت روایی؟ 🥲😔

آره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

به نیت حاجت روایی شما 🤲❤

هدیه به خانم ام البنین🖤

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

سلام بر بانو ام البنین 🤍🙏

التماس دعا 

حسم به شدت قوی و درسته اما برای هیچکس ازش استفاده نمیکنم سوال نکنید دوستان🙏🌸 (تو یه تاپیک از حسم گفتم و سوال کردم چیکار کنم دیگه نداشته باشمش ، که کاربرا دیدن و سوال میکنن ازم)

@جان_و_جهانم    

@سرداردلها2    

@صدف90    

@نخودسیاه    

@خدایااشکرت    

🤲🏻🖤

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

التماس دعا انشالله همه حاجت روا بشیم

به نام خدا 🌿اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً «خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم به خیر کن»    🌿میشه برای عاقبت به خیری هممون یه صلوات بفرستین؟⚘

زهرا هستم. التماس دعا

سلام بر بانو ام البنین 🤍🙏التماس دعا

همین الان تگت میکردم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
همین الان تگت میکردم

ممنونم عزیزم 🤍🌸

الهی به حق خانم  حاجت روا شی بزودی 🙏🤲

حسم به شدت قوی و درسته اما برای هیچکس ازش استفاده نمیکنم سوال نکنید دوستان🙏🌸 (تو یه تاپیک از حسم گفتم و سوال کردم چیکار کنم دیگه نداشته باشمش ، که کاربرا دیدن و سوال میکنن ازم)

@درگوشی_عاشقانه000    

@سوییفت    

@جنگل_بارانی    

@بهارگیلانی    

@آیه_و_آیماه    

🖤🤲🏻