2777
2789
انشالا که پر انرژی باشید

ان شالله این دوسال تمام شه من دیگه ادامش نمیدم میخوام برم میکاپ ارتیست بشم هم والا شادی وارد زندگیم میشه هم اگه مشتری باشع پول پارو میکنه طرف فقط بوی رنگه که انقدر بوی عفونت تو مشاممه دیگه بینیم بی حس شده 

💫💫 
وقتی یکی ناراحته باید درک کنن و حرف مفت نزنن اینجوری کسیم بهشون بی احترامی نمیکنه عقلشون که کم نیست

هیچ چیز دلیل نمیشه ادم به کسی بی احترامی کنه

شاید اون خانم باشوخی خواسته حال دل این خانمو خوب کنه

یا به قول خودش شاید واقعا بچه است و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارتی به این کلفتی که ندارم🦦😂فقط به من بکو کدوم بیمارستان پول بیشتر میده برم همونجا😔😂

سینای کوت عبدلله با اینکه کارانه عقبن ۵ماه ولی ماموریتی محرون بزاشون حساب میشه ولی خب زبان عربیتو قوی کن چون بیمارا همه عربن فارسی کم بلدن 

💫💫 
هیچ چیز دلیل نمیشه ادم به کسی بی احترامی کنهشاید اون خانم باشوخی خواسته حال دل این خانمو خوب کنهیا ب ...

خودمونو گول نزنیم با اون ایموجیا هرکسیم باشه میفهمه اون جملات حال خوب کن نیستن تو سایت عمومی باید همه شرایط رو جنبید دوست و رفیق که نیستیم با هر لحنی خواستیم صحبت کنیم تو اجتماعیم 

💫💫 
هیچ چیز دلیل نمیشه ادم به کسی بی احترامی کنهشاید اون خانم باشوخی خواسته حال دل این خانمو خوب کنهیا ب ...

شاید شاید نداریم حرف دهنشو هرکسی باید بفهمه تا متقابلا ضایع نشه

سینای کوت عبدلله با اینکه کارانه عقبن ۵ماه ولی ماموریتی محرون بزاشون حساب میشه ولی خب زبان عربیتو قو ...

میترسم از عربا کوت عبدالله🥲

ولی خب اطلاعات خیلی مفیدی دادی

از همشون اسکرین گرفتم در مواقع لزوم استفاده کنم😂

خودمونو گول نزنیم با اون ایموجیا هرکسیم باشه میفهمه اون جملات حال خوب کن نیستن تو سایت عمومی باید هم ...

یک عده من فهمیدم ک خیلی حسادت میکنن فقط کافیه بجایی بگی پرستاری از سر حسادت انواع و اقسام توهینا میکنن یا هیچوقت بهت حق نمیدن بعد تاپیکاشون میبینی نوشتن ارزو‌داشتیم پرستار سیم ارزو‌داشتیم بریم سرکار خسته شدیم از خونه نشینی. همین آدما بی دلیل یهو میان آزار و اذیت میرسونن 

میترسم از عربا کوت عبدالله🥲ولی خب اطلاعات خیلی مفیدی دادیاز همشون اسکرین گرفتم در مواقع لزوم استفاد ...

نه من ۱ماه بودم اونجا مردم غالبا شریفی داره و خیلی کم والا دعوا کردن ولی خب محیطش یه فضای خاصی داره انگار مثلا داری یه کشور دیگه کار میکنی من راستش نتونستم با جوش اوکی بشم 

💫💫 
میفههمم منم میخام ارایشکری برم شما کلاس رفتید بنطرت از کجا شروع کنم بهتره

من نه راستش ولی میخوام دورا شرکت کنم دارم تو اینستا میگردم یه میکاپ کار خوب میدا کنم ولی تو شهرتوت ببین بیشتر مردم پیش کی میرن و خودتم برو پرس و جو کن ایتجوری حضوریم میری اموزش میبینس من خودم فیلد کوتاهیی مو هم دوست دارم شایدم نظرم عوض شد رفتم تو اون فیلد چون میگن میکاپ یه مقدار فیلدش فصلیه وبگیر نگیر داره ولی کوتاهیی بالاخره مشتری هر ماه داره 

💫💫 
نه من ۱ماه بودم اونجا مردم غالبا شریفی داره و خیلی کم والا دعوا کردن ولی خب محیطش یه فضای خاصی داره ...

متوجه منظورت شدم👍👍

شهید بهشتی ابادانم همینطوره

یعنی بگم قریب به ۹۰ درصد بیمارا عربن

متوجه منظورت شدم👍👍شهید بهشتی ابادانم همینطورهیعنی بگم قریب به ۹۰ درصد بیمارا عربن

طالقانی بری بهتره کادرشم جوانن درک همدیگه راحتتره نیروهای با سابثه عرض میخوام ولی خیلیاشون پر از عقده هستن و فکر میکنن زمان قدیمه که همش باید بله قربان گویان باشیم 

💫💫