2777
2789
خوب به ما چه طلبکار ما که نیستیم پول میدیم میام بیمارستان وظیفه تون درست رفتار کنید و درست به کارتون ...

کدوم پول هر موقع پول دادین حرف بزنین بیمارستان دولتی ک رایگانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اخه تو کارانه درنظر نمیگیری تو درسته بهت یسال شایدم ندن ولی وقتی بدن هم حقوقت تقریبا ۲۰ اینا م ...

بازم کمه بخدا کمه کاش فقط ۱۰روز بیایید کار کنید خودتونم میایید میگید با این حجم کثافت از لحاظ روحی و روانی و کاری ۲۰تومن بگیرم؟؟ اینجا اگه برچسب روی سرمی که قراره ۱۰ مین دیگه تمام بشه زده نشده باشه توبیخ میشی اگه سر پانسمان عوض کردن مقنعت بیاد پایین حراست از دوربین گزارش برات رد میکنه و انقدررر مثال دارم برات بزنم که از درد خستگی تواناییشو ندارم خر بودم این رشترو انتخاب کردم نمیدونستم تو چه باتلاقیم الان دختر عموم تو شرکت خصوصیه کار خاصیم نداره ۶تا مروندا در روز مهر و امضا کنه ۲۷تومن درامد داره اخر هفته ها هم نمیره  و تازه مول ماموریتشم جداست

💫💫 
خوب به ما چه طلبکار ما که نیستیم پول میدیم میام بیمارستان وظیفه تون درست رفتار کنید و درست به کارتون ...

مشکل رفتاری اینه که طلب کارید فکر میکنید بهتون رسیدگی نمیشه هتل که نیست وقتی هر نرس ۱۰تا بیمار داره یعنی جون ۱۰تا انسان درمیونه و باید گزارش و ازمایش و مشاوره و دارو ۱۰تای دیگرو هم بده نه اینکه هی ۱دیقه یه بار بیایید دم استیشن و بگید پس چی شد دارو چی شد ازمایش چی شد این چی شد اون جی شد نگید نه که چشمم پره  البته واقعا همراه های بیمار به شدت محترمیم وجود دارن ولی ۸۰ درصد طلبکارین خدایی حتی بعضیاتون با نفرت نگاه میکنید مگه دشمن همدیگه هستیم ؟؟ نه بالاخره باید منتظر موند اون نرسم خسته میشه خبرش میخواد یه دیقه استراحت کنه چیزی بخوره حقشه بالاخره ارتباط بین مردم و پرستار باید درست بشه دولت که بحثش جداست که اتفاقا اتیش میندازه به همین روابط 

💫💫 
تا حرف از صداقت شد صدا قطع شد!!!

شما پرستارا ادمهای متوقید 

بخدا میری بیمارستان بزور خودتونو تکون میدید جواب بدید

فقط زبون اعتراضتون بالاس میگید خیلی کار میکنیم

همونوخارج چرستارا حقوقشون بالاس ولی سرکار حق اب خوردنم ندارن ببینن ازشون کسر حقوق میکنن 

لطفا واقع بین باشیم!!!

اتفاقا کاراموزیام طالقانی و علوی اناهوازی الان؟؟ منم اهوازموقت کردی بیا بریم بیرون یه تابی بخوریم😂

🤣🤣 عزیزم

ولی بمون ابادان اهواز نیا اگرم اومدی پارتی پیدا کن رازی دربیای شیفتات بهتره افات هم بیشتر و لی بقایی و امام گلستان نیا پیرررر میشی به شدت اگرسیوه جوش ما همش دعوا داره بیمارستان پلیس اینجا بساط زده دیگه

💫💫 
شما پرستارا ادمهای متوقید بخدا میری بیمارستان بزور خودتونو تکون میدید جواب بدید فقط زبون اعتراضتون ...

حرف زدن با امثال شما ب مثل یاسین در گوش خر خوندن هست وگرنه آدم با انصاف بعد این همه صفحه تاپیک میفهمید. مشکل در نفهمیدنه

حرف زدن با امثال شما ب مثل یاسین در گوش خر خوندن هست وگرنه آدم با انصاف بعد این همه صفحه تاپیک میفهم ...

کاش بجای توقع ادب یاد میگرفتی دقیقا حرف زدن با شما جز کوچیک کردن شخصیت ادم چیزی نیس

شما پرستارا ادمهای متوقید بخدا میری بیمارستان بزور خودتونو تکون میدید جواب بدید فقط زبون اعتراضتون ...

مطمئن باش اون نرسی که خودشو تکون نمیدا یا رسمی با سابقس یا پارتی دم کلفت داره اینجا خودتو تکون ندی از همون عذر میخوام باسن هد نرس و سوپروایزز ادمو دار میزنن حرف میزنیدا 

💫💫 
🤣🤣 عزیزم ولی بمون ابادان اهواز نیا اگرم اومدی پارتی پیدا کن رازی دربیای شیفتات بهتره افات هم بیشتر ...

پارتی به این کلفتی که ندارم🦦😂

فقط به من بکو کدوم بیمارستان پول بیشتر میده برم همونجا😔😂