یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما فقط باید در راه رضای خدا کار کنیم و سکوت کنیم و خفه خون بگیریم و ملت همینطوری بیان ب ما توهین کنن ...
یه جمله یاد گرفتن پولشو میگیری بله بایدم بگیرم حقمه دارم خون دل میخورم و مجبورم که کار کنم تا مدرکمو بدن چرا نباید بیام اعتراض کنم ؟؟ عهد قجره یا زملن امام حسین که پرستاری در راه رضای خدا بود بخدا به من چون بخشیم که دکتر تداره میگن نرس اکسپرت یعنی خودم دارو رو تشخیص میدم که بدم و اوردر میکنم توی بخش بعد ۱۳تومن ناقابل میدن و ۹ماه کارانه هم که هیچی رفته دود شده هوا بعد هیچیم نگم؟؟؟؟
دو جا کاری بعد یه مدت ادمو از پا میندازهتو شهرای بزرگ کارشناس زخم شدن خیلی جوابه میگن درامداشون خوبه ...
نفت شرایط سخته پدر خودم نفتی و برای اومدنم به نفت سوال کرد با اینکه جزو روسای نفته گفتن پذیرش امسال فقط ۵نفر بوده که نمیتونم اینجا بگم تعلیق میشم ولی خودت بدون از کدوم ارگان بودن و زنعموی خودمم نرس نفته و بله همین مقدار میگیره
یکی از همکارام کارشناس زخمه فعلا ۱۵تومن ولی میگه سهم دکترو باید بده و پول وسایل پیشرفته بیچاره باید کلی تلاش کنه تا بیمار ثابت گیرش بیاد وگرنه مثلا طرف ۷جلسه نوبت میگره پول ۴جلسرو میده و طبق قانونی که گفت و یادم رفته نمیتونه اعتراضی کنه چون زخمش خوب نمیشا قطعا تو ۷جلسه پس هر چقدر پول بده باید بپذیرا
یه جمله یاد گرفتن پولشو میگیری بله بایدم بگیرم حقمه دارم خون دل میخورم و مجبورم که کار کنم تا مدرکمو ...
منک همرو میسپارم ب خدا حالا هی بگن پیرزن و نفرین کن ولی ما کدازیم در راه رضای خدا کار میکنیم پس خواهم خودش جواب این توهین کننده ها وتهمت زناروبده اصلا جوابشون نمیدم فقط سکوت میکنم چون جواب بدی بدتر میکنن. ولی اعصاب نمونده برامون
کار شما سخت هست ولی درامدشم عزیزم بد نیس محیط مناسب نیس قبول دارم
درآمدش اگه ۳۰تومن بود یا ۴۰ تومن حقیقتا لال میشدم کارمو انجام میدادم ولی ۱۳تومت با شرایط استرسی و کاری که من دارم و جان یک انسان درمیونه اصلا و به هیچ راهی خوب نیست بخش من اینجوریه داری گزارش مینویسی بسماری که ریت قلبش ۱۰۰ بوده یهو ارست قلبی میکنه میشه ۴۰ سچوریشن میشه ۵۰ فشار میشه ۵ بیمار قلبیه دیگه شرایط مایدار نیست تازه شیفتای عصر و صبح که خوبه ولی شبا به شدت پراسترسه و تو یه بیمارم نداری گاها ۸تا بیمار اینشکلی و این ظلمه برای یه پرستار مگه من چقد حواسم باید باشه به بیمارا ؟؟ حداقلش هر بیمار اینتوبه باید ۲نرس داشته باشه نه اینکه ۸تا بیمار ۱نرس پس حق اعتراض دارم حقوق به هیچ عنوان بالا نیست