2777
2789

اسی تو این تعطیلات هیچکس تعطیل نیست ماها که شرکتی هستیم هم باید بریم سرکار فقط مدارس تعطیل میکنن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خسته نباشید عزیزم

واقعا ناراحت شدم

امیدوارم شرایط شغلتون بهتر شه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم هیچ خیری نداره این مسیر پرستاری منم فکر میکردم فرق میکنه و اینا الان مجبورم واسه طرحم برم تا ف ...

تا قبل شنیدن حرفای شما فقط از دور قشنگ بود برام 🥲الان میگی چ کار کنم بنظرتون 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
برای خدا فقط. ک همونم کافیه تا بتونم ادامه بدم.ادماش ک خیلی بدن

تو کشور ما اینجوریه متاسفانه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

متاسفانه الان حقوق پزشک هام اصلا خوب نیست

بستگی داره چی باشه جراحای ما علاوه بر ۵۰تومن مول عمل ۴تا ۵ سکه بهار آزادی هم زیرمیزی میگیرن بیمار بدبختم مجبوره بده نده عمل کنسل  ولی پایینتر مثلا رزیدنت و اینترن حقوث ها کمه 

💫💫 
تو اینستا یه نفر مهاجرت کرده بود پرستار بود گفت باید خاک ایرانو بوسید اینجا حتی تمیز کاری زیر پای پر ...

من خودم مریضارو دسشویی میبرم چون آنقدر کمکی کمه ک نمی‌رسه ببرتشون برای من عار نیست فقط توهین نکنند اعصابم از توهین و این چیزا بهم می‌ریزه وگرنه مریض زیاد برم دسشویی

خداقوت عزیزممیدونم چقدر کارت سخته. خواهر خودمم پرستاره..ما ۳ تا خواهریم. فقط همین ی دونه که پرستار ب ...

اون زمان قدیم بود واقعا شرایط استخدامی خیلی بهتر بود الان در کابل استخدام دولتی شرایطشون اوکی نیست

اره مث پیرزنا نفرین میکنم چون مثل جوونا تهمت دروغگویی نمی‌زنم و همکارمو‌تخریب نمیکنم میسپارم ب خدا. ...

با حرفات فقط داری شخصیت خودت و جامعه پرستاریو میبری زیر سوال.. 

منم وظیفه خودم میدونم اطلاعات دقیق تری اگه دارم بدم تادید مردم به پرستار خراب نشه

اعتراضی هم اکه داری به وضعیت موجود میشه با روی بهتر با بقیه رفتار کنی

نه با جنگو دعوا نفرین

خدایی کار با ارقام خیلی دقت میخواد ولی مشکل دولته ک‌نیرو جذب نمیکنه الان من چرا باید ده تا مریض هندل ...

به نظرت معلمی آسونتره؟۴۰تا تویه کلاس واون حجم درس وکلی بخشنامه وطرح که بایداجرابشه ومادرای پرتوقع ومعمولا کم سواد

ولی خداقوت بهتون میگم لطفا با مریضها خوش اخلاق باشید مردم امیدشون به شماهاست تواون موقع حساس

حق باشماست