2777
2789
دانشجویی خوب بود من خیلی دانشجوی ممتازی بودم اینجوری نبود علاقه نداشته باشم ک یکی از همکاری دانشجو ا ...

دقیقا اینا فکر میکنن همه بیمارستانا شرایط یکسان اگه بخوای جای خدب باشی و بخش خوب باید پارتی داشته باشی که همه ندارن شاید فقط ۱۰ درصد نرسای ما حالشوت خوب باشه ccuبیمارستان ما ۶تخت بیشتر نداره با ۵نرس یعنی بهشتتتت  معلومه باید خوشحالم باشن 

💫💫 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم نصف کارای پزشکارو میکنیم عکس حکممو دارم سیزده تومن ولی میاد میگه شما دروغ میگین و فلان. قیافه خ ...

بخدا البته گناهم دارن دانشجو ها شوک به بعضیاشون وارد میشه فکر میرن تو مرحله انکار فکر میکنن ما دشمنشونیم 

💫💫 
دقیقا اینا فکر میکنن همه بیمارستانا شرایط یکسان اگه بخوای جای خدب باشی و بخش خوب باید پارتی داشته با ...

کلا بیمارستانای دولتی ی بمب ترکیده توش با مریضای ب شدت بدحال سرتو میکنی اونور یا میری ی‌چایی ایستاده بخوری مریض سیانوز میشه کد میخوره مریض درب داغون میان مینداژن ول میکنن میرن مریضی ک ده روز قبل باید میبردنش بیمارستان لحظه آخر با وضع خراب میان آنوقت انتظار معجزه دارن وگرنه توهین میکنن

عزیزم منم مثلشما خیلی تحقیق کردم و متاسفانه گولم زدن که ارهههه حقوق ۲۰تومن کارانه ۱۰ تومن عشق کنننن ...

کدوم شهری؟؟ 

من آبادانم

طرحی داشتیم از خرم اباد اومده بود ابادان ازش پرسیدم چرا اومدی اینجا گفت اینجا خوب کارانه میده.. پیش اومده ماهی ده تا هم دادن

حقوقشم پرسیدم گفت ۲۰خورده ای

رفتم از کارکنان اتاق عملم سوال کردم گفت به ما ۱۸/۱۹ تا میدن در کل

. یکی از اشناهامون پرستاره میخواست ضامن بابام بشه لازم بود فیش حقوقیشو ببره بانک اونم باز ۲۰خورده ای میگرفت، تو بیمارستانای اهواز کار میکنه ایشون

شاید تو جنوب به خاطر بدیه ابو هوا حقوقا بیشترن 

من جسارت نمیکنم بگم شما دروغ میگید

صرفا دارم دیده ها وشنیده ها رو میگم

بازم به نظرم این مبالغ واسه سختیایی که کادر درمان میکشن به شدت کمه و همه به خاطر وضع مالی و فشار اقتصادی تو مضیقه ان

ولی خب این دلیل شه هی بخوای به بقیه بپری نفرینشون کنی

بخدا البته گناهم دارن دانشجو ها شوک به بعضیاشون وارد میشه فکر میرن تو مرحله انکار فکر میکنن ما دشمنش ...

اورژانس ای سیو داخلی ک رفت پاهاش تاول زد خوب می‌فهمه قضیه چی هست خرجش یع پنج تا کد و احیاس

بیخیالش کادر درمان فقط باید با خودشون ازدواج کنن وگرنه اذیت میشه نفر مقابل

چی بگم 

اتفاقا بنظر من اکه بچه هم پدرش کادرباشه هم مادرش تو یه جهنم بزرگ میشه 

من خودم معلمم ولی اطرافم کادر درمان زیادهست 

کدوم شهری؟؟ من آبادانمطرحی داشتیم از خرم اباد اومده بود ابادان ازش پرسیدم چرا اومدی اینجا گفت اینجا ...

بازم مبلغی نیست خدایی 

گناه دارن بندگان خدا 

کار مستقیم با مردم واقعا فرسایشی هست 

اونم طفلکا تو محیط آلوده 

همه ازشون طلبکار

ساعت کاری های طاقت فرسا

تعطیلات به ندرت 

حقوق کم