من 12 سالم بود همه بهم میگفتن چاقی و فلان چاقی هم توی خانواده ی ما ارثی بود تابستون که شد تصمیم گرفتم که لاغر کنم فقط تونستم 7 کیلو کم کنم و 3 سانت به قدم اضافه کنم کلا 10 کیلو اضافه وزن داشتم بعد از اون رژیمم دیگه شیرینی نخوردم نوشابه نخوردم و زیاد هم فست فود نخوردم اینا ادامه پیدا کرد تا الان که 15.16 سالمه قدم کوتاهه و وزنم احساس میکنم هنوز خوب نیست یه راهی هست بشه قدم بلند بشه آخه یکی از آشنا هامون میگفت بخاطر این رژیمی که توی سن رشد گرفتی باعث ش هست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم متاسفانه وقتی که ۱۲ سالم بود یه رژیم های الکی و مزخرفی گرفتم که باعث شد زیاد قدم بلند نشه
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قویتر باشی 💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالیای داشته باشی(:'🌱