2777
2789

سر یه موضوعی داشتیم صحبت می‌کردیم بعد یه ویس از صحبت خودش و پدر و مادرش برام فرستاد منم گوش نکردم و گفتم حوصله شنیدن چرندیاتشونو ندارم...

منظورم از این حرف این بود که حوصله شنیدن این موضوعی که دارن راجع بهش صحبت می‌کننو ندارم چون ناراحتم می‌کنه ، نه اینکه خودشون چرند بگن! 

چون من پدر و مادرشو در هر صورت دوست دارم و احترامشونو نگه می‌دارم...

ولی نامزدم به خاطر یک کلمه حرف من اینطوری به من پرید و بد و بیراه بارم کرد خیلی دلم شکست😭😭💔

پیامش برای دیشبه ولی با این وجود که ازم عذرخواهی کرد ولی نمی‌تونم فراموش کنم 💔🙃 من واقعاً بی‌احترامی نکردم و منظورم چیز دیگه‌ای بود ولی حتی اگه حرف بدی هم زده باشم نباید اینطوری به من می‌پرید 🙂💔

بهم گفت جایگاهتو جدا و جایگاه پدر و مادرم جدائه ولی اگر بخوای به پدر و مادرم توهین کنی هرچی از دهنم در بیاد وارد می‌کنم و بهت توهین می‌کنم:) 

بهش گفتم حاضری به خاطر من به پدر و مادرت بگی زر مفت نزن؟ (بهم همینو گفته بود خودش که زر نزن) گفت آره اگه لازم باشه به خاطر تو تو روی همه وایمیستم...!

لطفاً اگر می‌خواید بی‌احترامی کنید برید بیرون 🙂

لینک اسکرین پیامشو می‌ذارم ببینید به نظرتون حرف من بد بود؟ حق داشت: اینطوری بهم بپره؟ 

(واینم بگم بار اولش نیست که به خاطر پدر مادرش اینطوری می‌کنه با من) 

:))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از رابطتت با خانواده و خودش خبر ندارم

ولی به هرکسی میگفتی بهش برمی‌خورد. 

بد گفتی قبول کن اشتباهت. 

اونم بدتر ازتو جواب داد... 

چرا انقدر باهم بد حرف می‌زنید؟ 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞