بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش منم همونطور که دوران بارداریم براشون مهم نبودم الانم مهم نبود هر هفته توقع دارن بریم ولی من واقع ...
اونا فقط میخوان که نوشونو ببینن چهارتا قربون صدقه الکی برن بگن ما وظیفمونو داریم انجام میدیم. کسی که واقعا براش مهم باشه تو همون بارداری هم هواتو داشتن چون نوشون تو شکمت بوده و حساس ترین مرحله هست.
اونا فقط میخوان که نوشونو ببینن چهارتا قربون صدقه الکی برن بگن ما وظیفمونو داریم انجام میدیم. کسی ک ...
حالا من مشکلی ندارم بچه رو ببینن ولی توقع دارن هر هفته بریم منم کشش ندارم واقعا چون حرفایی میزنن و کارایی میکنن که میخوان بگن ما خیلی حالیمونه ما هر چی میگیم درسته و ما بهتر از تو هستیم برای بچه منتها شوهرم اصلا درک نمیکنه
حالا من مشکلی ندارم بچه رو ببینن ولی توقع دارن هر هفته بریم منم کشش ندارم واقعا چون حرفایی میزنن و ک ...
نرو خیلی دلشون تنگ بشه میان خونتون یه سر بچه رو میبینن و میرن. هر بار حرفی زدن بگو من بچه رو هر ماه میبرم پیش دکترش و زیر نظر پزشک هست. مادرشم قطعا هر کاری کنم به صلاح و سلامتی بچم هست. یه بار محکم بگو تا دهنشون رو ببندن.