2777
2789

۱ ساله منو میشناسع اما اونقدر عاشقمه که نمیتونم توصیفش کنم،با بیماریم کنار اومده(من دیسک کمر شدید دارم) و حتی ممکنه بچه دار نشم چون برای زایمان و بعد از زایمان قطعا کمرم به مشکل میخوره. با همه اینا کنار اومده و منو به خانوادش معرفی کرده ولی هنوز شرایط ازدواجو نداریم تا ۳.۴ سال دیگع.واسه بدست اوردنم خیلی تلاش کرد و حتی بارها گلستان شهدا رفت و اونجا گریه کرد و از شهدا خاست که من مال اون شم

اولین باری ک همو دیدیم برد منو گلستان شهدا و گریه کرد و گفت نذر کردم اگر دلتو بدست بیارم بیارمت پیش شهیدی ک تو رو ازش آرزو کردم🥲🥲

بچه ها ایشون و من همسنیم(۲۰ سالمونه) و ایشون دانشجو معلمه و از دو استان متفاوتیم(۳ ساعت فاصلس بینمون).

خیلی مهربونه😭😭 اون روز پامو بوسید😭😭و گفت فک نکن که کمرت مشکل داره من رهات میکنم😭😭 انقد بم توحه میکنه که حد نداره😭😭اما من زیاد چهرهش و هیکلش بدام جالب نیست،چون چهره اش یک مقدار نسبت به من جوان تر میزنه و هنوز مردونه نشده چهرش.

قسمم داده ک رهاش نکنم😭😭 از یه جهت میترسم نتونم اونقدری ک دوسم داره دوسش داشته باشم...چیکار کنم😭

یبار خاستم باهاش کات کنم گریه میکرد😭😭

اکانت دست ۳ تا دانشجوعه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پسره ک من ۸ سال باهاش بودم گریه میکرد عوس چشا سرخشو میفرستاد بعد عکس سجاده نمازشو میفرستاد میگفت همش سر نماز دعا میکنم ک تو مال من بشی در نهایت به من خیانت کرد و بعد فهمیدم نامزد داره و متم در کنارش هندل میکنه نتیجه گیری:ظاهر سازی خیلی اسونه و راحت

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

اینو فاکتور میگیرماما از لحاظ مالی،ایده آل نیست🥲💘

خب نمی‌دونم بلاخره خانوادش کمک میکنن

وضع جامعه هم زیاد جالب نیس البته:»

خب نمیدونم واقعا

پس اگه نمیخوایی باهاش بمونی هر وی زووود تر بهش بگو

خب نمی‌دونم بلاخره خانوادش کمک میکننوضع جامعه هم زیاد جالب نیس البته:»خب نمیدونم واقعاپس اگه نمیخوای ...

نمیدونم چجوری بش بگم😭🥲

دیردز همو دیدیم

و دیروز منو به خانوادش گفت

هوففف

اکانت دست ۳ تا دانشجوعه🤦‍♀️

حالم بد شد:/جدی میگی

اره  مدیون همه ام تو این تاپیک اگ دروغ بگم زنششمارمو پیدا کرد بهم زنگ زد جیغو داد ک چرا زنگ زدی رو گوشی شوهر من منم روحمم خبر نداشت این زن گرفته گفتم اشتباه گرفتم یه جوری ماستمالیش کردم هیچ وقت نباید به این چیزا تکیه کرد که طرف برام گریه کرده یا نذر کزده پس دوسم دااره

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....