2777
2789

یسری اجیل‌ داشتیم‌ تو کشو درشم قفل بود من شانسی کلیدو پیدا کردم یذره برداشتم چون هر چی به مامانم میگفتم بده نمی‌داد یهو دید دارم میخورم تا گرفت منو زد همجام تاول زده و باد کرده کلی فحشم داد که گوریل شدی مفت خوری وجودت تو این خونه به چه درد میخوره افت تحصیلی پایه دهممو‌ زد تو سرم با اینکه‌ کلی میخونم ولی نمراتم. کمه وووو

خیلی دلم شکست همیشه بهم میرید‌ ولی نه اینجوری

اعصاب خوردیش‌ نمیذاره درس بخونم

همش میگفت کاش بمیری کاش رو غسال خونه خودم بشورم

اذان نزدیک بود سر نمازاتون‌ دعا کنید ،زودتر بمیرم راحت شن از دست یه مفتخور بی خاصیت

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مادرت شاید سختی داره تو چرا به دل میگیری؟

سختی داره باید‌ منو زیرپاش له کنه؟

بخدا بقیه از رفتارای مامانشون میگن یا خودم میبینم‌ گریم میگیره

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من الان ۲۷ سالمه اینقدر بخاطر همچی مادر و پدرم تذکر میدادن بهم ناراحت هم میشدم 

ولی گذشت 

چشم لهم بزنی میگذره 

اتفاقا خیلی دوست داره که تحصیلات براش مهمه بنده خدا نمیتونه اعصابشون کنترل کنه اون دلش نمیخواد تو جایگاه بدی باشی درس بخون و موفق شو

به دل نگیر عزیزم عصبانی شده یه چیزی گفته

تاولای‌ بدنم چی 

هرکس عصبانی‌ شد باید بزنه سیاه و کبود کنه ؟

سختی داره باید‌ منو زیرپاش له کنه؟بخدا بقیه از رفتارای مامانشون میگن یا خودم میبینم‌ گریم میگیره

نه عزیزم موقع اعصبانیت مغز کار نمیکنه جلوشون نباش خودتو سرگرم درس کن و کلاسهای تقویتی

من الان ۲۷ سالمه اینقدر بخاطر همچی مادر و پدرم تذکر میدادن بهم ناراحت هم میشدم ولی گذشت چشم لهم بزنی ...

اخه بخاطر یه چن تا دونه اجیل اینطور منو بی ارزش کرد

منم نمیخوام درس نخونم که جون میکنم ولی نتیجه خرابه با اینکه راهنمایی تو تیزهوشان همیشه شاگرد ممتاز بودم

ولی من متنفرم از این کودک ازاریا ک توسط والدینع 

و یده میگن عب ندارررره بزرگترتع و ال بل

اون نابود شده میفمید یا ن

ی عمرش گنده گند

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

تاولای‌ بدنم چی هرکس عصبانی‌ شد باید بزنه سیاه و کبود کنه ؟

قبول دارم کارش اشتباه بود ولی مشکلات زندگی گاهی انقدر ادمو تحت فشار قرار میده که رو اعصابت کنترل نداری....مطمئن باش اونم ته وجودش ناراحته ببخشش