2777
2789

من خونه پدریم یارانه نداشتیم قطع بود 

ولی همسرم ذاره و الان که ازدواج کردیم اگر بره درخواست بده فکر کنم منم زیر پوشش میام 

ولی هنوز نرفته جدا کنه خودشو 

بنظرتون بهش بگم یارانه رو بره از پدرش جدا کنه!

پدرم یه فرد خودخواه و بی ادبه وقتیم خونشون میریم با کلی منت جلو ما غذا میزارن 

بگم یا نگم؟

چرا یارانه نداشتی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم ۳۰۰ باشه فکر کنم ۷۰۰ باشی نفری

نفری ۳۰۰ تا ۴۰۰ خواهر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من نمیفهمم اینایی ک میگن ۳۰۰تومن ارزش نداره فازشووون چیه؟؟؟بحث ارزش تیست بحث اینه ک سهم زندگی خودشونه

باید جدا کنی بله

منم خانواده شوهرم همش میگفتن این مبلغی نیس ک بخای حرفشو بزنی!!خلاصه دیدم فقژ شوهر منه ک یارانش سرخونوادس

گفتم چطور بقیه همتون جدا کرذین مبلغ بود اللن برل ما مبلغی نیست

خلاصه شوهرمم راضی نیمشد نمیومد خجالت میکشید

حودم مدارم بردم جداش کردم

خواهرای عفریطه خیلی سعی کردن دعوا بندازن ولی ر ی دم دهن همشون اسکولا چرا همه یارانشونو جدا کردن فقط شوهر من بدبخت بود این وسط

بعد اخه پدر بیخاصیتش فقط نقش بچه پس انداختن داشته اصلا واسه شوهرم هزاری خرج نکرده

منم مث تو خونه بابام دهک ده بودم یارانه نداشتم