من اگه عین این خونوادهای پولدار امکانات درسی داشتم ،کلاسهای کنکور میرفتم کتاب تست میگرفتم،فضای آرومی داشتم مطمئنم رشتهی تاپی قبول میشدم دلم گرفته از این حجم بیعدالتی من فقط نیاز دارم یکی هُلم بده یکی کمکم کنه خودم استعداد کافی دارم اما کو؟گاهی وقتا مشکل از تلاش آدما نیست شرایط زندگی و محیط و خونواده خیلی تاثیرگذارن حالا کلاسها واینا میتونم آنلاین ومفتی نگاه کنم اما بازم نمیشه اصلا محیط مناسبی ندارم،حالا خونوادم باهمهی اینا توقع رشته خوب از من دارن سلامت روانمو بهم زدن از یجا گیر دادن ب ازدواجم ودلشون میخوادشوهرکنم از یجا با این شرایطی ک من دارم توقع رشته خوب و نمرات بالایی رو از من دارن و بدتراز همه اینا برچسب عصبی و پرخاشگر بودن بهم میزنن اصلا به رفتارای خودشون توجه نمیکنن به فشاری که بهم وارد کردن توجه نمیکنن به اینکه چرا عصبی شدم وریشهی این اخلاقم چیه توجه نمیکنن آخرش دق میکنم میمیرم زندگی با خونوادم نابودم کرده این مدت شدیدا نیاز دارم از جوشون دور باشم تا اروم بگیرم من چجور تو این شرایط سم آدم موفقی از خودم بسازمم؟در نظربگیر که محدودیتهای بسیار بالایی هم دارم جوری ک با ۱۸،۱۹ سال سن پامو نمیتونم از خونه بیرون بزارم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بعضی وقتا میشینم یه گوشه میخونم صداشونو میشنوم بخدا کتابو میندازم میشینم گریه میکنم بگم ساکت بشین هم ...
نمیتونی بری کتابخونه؟ اگه آپارتمانید پشت بوم؟
من یه زمانی پشت بوم میرفتم.
اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 میشه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سورهی توحید بخونی؟ 🌱 میشه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر میدم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمیده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 میدونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه میکنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق میکنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
خب مقصر خودتییک سال تو رابطه بودی دیدی تهش چیزی نیست تمومش کننمیدونم تا چه حد محدودی ولی برو ی هنر د ...
اهااا حرف خوبی زدی ببین من دوساااله خودمووپاره کردم که فقط بزارین برم اموزش شنیون انقدم علاقه داشتم انقد دست و پا زدم ولی اصلا قبول نکردن بخدا تاجایی پیش رفتم ک خودم کار کردم پول جمع کردم برا ثبتنام کلاس شنیون ولی بازم یجا کم اوردم ونیاز ب حمایت داشتم پس بیخیال شدم
اخه من حتی نمیتونم ازدواج کنمرفتم تویه رابطهی چندساله که نه میتونم ادامه بدم ن میتونم جا بزنم و برم ...
قبول ندارم یه اقای هم دوره ما یعنی سال ۸۸ کنکور داد همزمان سه تا رشته نفر اول شد اسمش هنکز بعد از ۱۳ سال یادمه رستگار رحمانی از یکی از روستاهای دورافتاده یکی از شهرستان های کرمانشاه بود بجز کتاب هاش هیچ چیز دیگه ای نداشت والان جراح معزو اعصابه
قبول ندارم یه اقای هم دوره ما یعنی سال ۸۸ کنکور داد همزمان سه تا رشته نفر اول شد اسمش هنکز بعد از ۱۳ ...
اووو کنکور سال ۸۸ با الان قابل مقایسه نیست منم تواون دوره کنکور میدادم قبول میشدم اونموقع امتحانات هرسه پایه نهایی نبود الان طرف حتی دیپلمشو بزور میتونه بگیره کسی که پشت کنکور مونده باید ایجاد سوابق کنه و دهم یازدهم و دوازدهمش رو دوباره امتحان بده،درضمن مثلا ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رو تویه روز درساعتهای متوالی به ترتیب میده الان مثلا یکی ۲۴ سالشه دیپلم گرفته میخواد ادامه تحصیل بده نمیتونه کنکور بده مگر اینکه سابقه تحصیلی ایجاد کنه یا بخواد کنکور بده از ۴۰ درصد واسش حساب میکنن چون ۶۰ درصدش مال نهایی و سوابق تحصیلیه