2777
2789
عنوان

خونواده توموفقیت بچه تاثیر بالایی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 25 پست
خوشبحالت قدر بدون کاشکی منم داشتم

عزیزم اگه میتونی از اسنپ مشاوره بگیر و ذهنت رو آروم کن و بعد کم کم با همون شرایط درست رو بخون 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

من خیلی قبول دارم حرفتو منم اگه شرایط مالی و خیلی چیزا فراهم بود واسم ادامه تحصیل میدادم

حالا بعد یکی میاد بت میگه چرا ادامه تحصیل ندادی چرا مث بچه مردم نیستی چرااا و چرااا

اینان ک ادمو میسوزونن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا میشینم یه گوشه میخونم صداشونو میشنوم بخدا کتابو میندازم میشینم گریه میکنم بگم ساکت بشین هم ...

نمی‌تونی بری کتابخونه؟ اگه آپارتمانید پشت بوم؟

من یه زمانی پشت بوم می‌رفتم.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
خب مقصر خودتییک سال تو رابطه بودی دیدی تهش چیزی نیست تمومش کننمیدونم تا چه حد محدودی ولی برو ی هنر د ...

اهااا حرف خوبی زدی ببین من دوساااله خودموو‌پاره کردم که فقط بزارین برم اموزش شنیون انقدم علاقه داشتم انقد دست و پا زدم ولی اصلا قبول نکردن بخدا تاجایی پیش رفتم ک خودم کار کردم پول جمع کردم برا ثبتنام کلاس شنیون ولی بازم یجا کم اوردم ونیاز ب حمایت داشتم پس بیخیال شدم

از اسنپ؟

آره برنامه اسنپ یه بخشی داره برای مشاوره و پزشکی،

مشاوره  تلفنی هست قیمتش هم کمه 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

اهااا حرف خوبی زدی ببین من دوساااله خودموو‌پاره کردم که فقط بزارین برم اموزش شنیون انقدم علاقه داشتم ...

ببین مقصر خودتی

ناراحت نشو بخدا دوستانه میگم چون ی روزی جای تو بودم جا زدم

بگردم عقب با وجود مخالفت ادامه میدم راهمو 

شاید وضعیتم کلا با الان فرق میکرد 

اخه من حتی نمیتونم ازدواج کنمرفتم تویه رابطه‌ی چندساله که نه میتونم ادامه بدم ن میتونم جا بزنم و برم ...

قبول ندارم یه اقای هم دوره ما یعنی سال ۸۸ کنکور داد همزمان سه تا رشته نفر اول شد اسمش هنکز بعد از ۱۳ سال یادمه رستگار رحمانی از یکی از روستاهای دورافتاده یکی از شهرستان های کرمانشاه بود بجز کتاب هاش هیچ چیز دیگه ای نداشت والان جراح معزو اعصابه 

قبول ندارم یه اقای هم دوره ما یعنی سال ۸۸ کنکور داد همزمان سه تا رشته نفر اول شد اسمش هنکز بعد از ۱۳ ...

اووو کنکور سال ۸۸ با الان قابل مقایسه نیست منم تواون دوره کنکور میدادم قبول میشدم اونموقع امتحانات هرسه پایه نهایی نبود الان طرف حتی دیپلمشو بزور میتونه بگیره کسی که پشت کنکور مونده باید ایجاد سوابق کنه و دهم یازدهم و دوازدهمش رو دوباره امتحان بده،درضمن مثلا ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رو تویه روز درساعتهای متوالی به ترتیب میده الان مثلا یکی ۲۴ سالشه دیپلم گرفته میخواد ادامه تحصیل بده نمیتونه کنکور بده مگر اینکه سابقه تحصیلی ایجاد کنه یا بخواد کنکور بده از ۴۰ درصد واسش حساب میکنن چون ۶۰ درصدش مال نهایی و سوابق تحصیلیه