2777
2789
عنوان

بچم کلاس اول تومدرسه دعوا کرده بردنش دفترصورتشوفشاردادن

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 256 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل اینکه مدیر از اینا بچه تر بوده 

وحشی احمق

برو بگو تو که مخالف این چیزایی به چه حقی صورت دخترمو فشار دادی گزارشش بده آموزش پرورش خاک برسرو

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

عزیزم مطمینا معلم یا بچت پدرگشتکی نداره

بچه ت با پا زده تو صورت بچه مردم.  حالا چه عمدا چه غیر عمدا 

خانواده اون بچه هم به اندازه شما بچه خودشونو دوست دارن و اونام اگه کسی به صورت بچشون آسیب بزنه قطعا مدرسه رو با خاک یکسان میکنم

پس کاری که والدین اون بچه باید انجام میدادم و مدیر انجام داده

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
پسربچه شیطونه منکه اونجانبودم بگم نپر

بله گلم حق داری

ولی میتونی یادش بدی تربیتیش کنی شما الانم پشتشی

قرار نیست همه جاها باهاش باشی

بقیه بچه هاهم آدمن

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

اونامیزنن اینم میزنه من نارحتم چرابچمومعاون توجمع زده

مگه شهر هرته

عوض کن مدرسشو

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

عزیزم مطمینا معلم یا بچت پدرگشتکی ندارهبچه ت با پا زده تو صورت بچه مردم. حالا چه عمدا چه غیر عمدا خ ...

من اگر کسی با پا میزد به صورت بچم پاش میشکوندم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

😵‍💫پس اتفاقی هم دست معاون خورده به صورت بچه

امکان اش هست 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اونامیزنن اینم میزنه من نارحتم چرابچمومعاون توجمع زده

عوض عوضه بزنی میخوری ولی 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
بله گلم حق داریولی میتونی یادش بدی تربیتیش کنی شما الانم پشتشیقرار نیست همه جاها باهاش باشیبقیه بچه ...

درسته ولی نبایدبچه منومیزدن بچه اونارویه بچه شش ساله زده بچه منوتودفترتوجمع یه مرد۴۰ساله زده