2777
2789

کدومشو خوردین و چقدر رواشتها وکاهش وزنتون تاثیر داشته؟

میدونم فلوکستین داروی اعصابه ولی خیلی رو لاغری نقش داره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

فلوکستین منو داغونم کرد از لحاظ روانی. هیچ وقت هیچ وقت سراغش نمیرم. حداقل نصف حس هامو از دست دادم. 

نصفه آدم نصفه ربات.

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

مم از این لحاظ نمیدونم ولی از لحاظ اعصاب شخص خیلی حالش بهتر شد و تنش های عصبی نداشت 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فلوکستین منو داغونم کرد از لحاظ روانی. هیچ وقت هیچ وقت سراغش نمیرم. حداقل نصف حس هامو از دست دادم. ن ...

واس چی؟

من خوردم ولی حس خاصی تجربه نکردم جز کاهش اشتها 

چ حسیت ازبین رفته؟

روکاهش اشتهات ولاغری چقدر تاثیر داشت؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

فلوکستین میخورم، بیحالم

اشتهاتو کم نکرد؟

انرژیتو زیادنکرد؟

من قبلا خوردم خیلی انرژیم زیادشد

واس چی؟من خوردم ولی حس خاصی تجربه نکردم جز کاهش اشتها چ حسیت ازبین رفته؟روکاهش اشتهات ولاغری چقدر تا ...

زیادی از حد نیاز بیخیالم کرده و اصلا راضی نیستم. 

به نصف چیز ها و خبر های بد اصلا واکنش ندارم و نمیتونم ناراحتی و همدردی رو حس کنم. 

خیلی خیلی خیلی بده. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
زیادی از حد نیاز بیخیالم کرده و اصلا راضی نیستم. به نصف چیز ها و خبر های بد اصلا واکنش ندارم و نمیتو ...

خب نخور 

تواگ بخای یسره همدردی کنی وغصه بخوری ک میشی همون افسرده قبل..

راجب اشتهات بگو

چقدر؟چن کیلو کم کردی چقدر اشتهاتو کم کرد

ببین ۳سال پیش استفاده میکردم. نزدیک ۲۰ کیلو کاهش .

ولی خب عصبی میکرد تا حدودی و بیخوابی هم داشت ولی قوی بود.

الان دوباره استفاده میکنم بدک نیست ولی کیفیت اونموقع دیگه پیدا نمیشه.

فلوکستین خوردم کاهش اشتها رو متوجه نشدم اما کاهش حس جنسی.رو متوجه شدم واقع بین شدم و دارم دنیا رو وا ...

دقیقا چ خوبه قرصش 

واس کیایی ک تشنج دارن بده ن  اگ تشنج نداتم میخوردم