2777
2789
عنوان

خانمای باردار کمک😭 زمین گیر شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 42 پست
ز بزن مطب منشی بگهبگه مسافر شهرستانی م این دکترا پول میگیرن اینقدر ادا دارند مخصوصا دکتر زنان که همی ...

وای شهر ما خراب مونده حضوری نری محل سگم نمیدن بهت😭😭

بارداری اولمهاصلا درد مداوم که بگیره ول کنه نیست کهبا تکون خوردن درد میگیرهانگاری استخونش جا به جا م ...

برو بیمارستان یه مسکن بخور برو نمیشه ک تاابد خونه بمونی باید تشخیص و درمان شه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سونوگرافی دادی همه چیز خوب بود ؟طول سرویکس که خوبه این همه درد از طول سرویکس نیست ممکنه از رگ های رح ...

آره سونو ۱۸ هفته نرمال بود 

فقط طول سیروکس یه دونه از رنج نرمال کمتر بود😭

گلم برو بیمارستان .بخش زایمانمن آنقدر واژن درد شدید داشتم تموم نمی‌تونستم بخورم از درد منم دادمیزدم ...

صبح باید برم بیمارستان خصوصی اونجا کلی ماما و متخصص زنان زایمان هست ...میگم الان برم شاید فقط ماماها باشن

گلم پشتتو با روغن سیاه دونه یا زیتون چرب کن بعد با یه شال گرم ببند

سیاهدانه دوای هر دردیه 

زهرمار سیاهدانه رو سرچ کردم نوشته باعث باز شدن دهانه رحم میشه

روغن زیتونم فایده نداره زدم

ویکس میگن کوفور داره جذب میشه از پوست خطر داره واسه جنین

خلاصه هیجی نمیتونم بزنم

پیروکسیکام هم همینطور