2777
2789
ضدعفونی ظاهریه😑میدونی روزی چندین نفر ازون وسایل براشون استفاده میشه؟!هر وقت میرین آرایشگاه حتما وسا ...

اخه خودشون با موچین خودشون کار میکنن قبول نمیکنن.حالا موچینو میبینم الکل میزنه ولی برا وکس از همون چوب توی دستگاه استفاده میکنه برا همه.بعد کسی که برا عروسیش میره نمیتونه خودش وسایل آرایشش ببره که

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه خودشون با موچین خودشون کار میکنن قبول نمیکنن.حالا موچینو میبینم الکل میزنه ولی برا وکس از همون چ ...

هر چیم ضد عفونی کنه بازم تمیز نیست 

میدونی ک از طریق وسایل مشترک نوک تیز مثل ناخن گیر و موچین و قیچی و.. ممکنه زخم بشه اگر کسی ایدز داشته باشه خدایی نکرده منتقل میشه؟

بهش بگو باید از وسایل خودم استفاده کنی

چی میبرین مثلا؟

مثلا موقع عروسی ها 

ریمل و رژ پد پنکیک و خود پنیکیکمو ژل ابرو ی سری سایه هایی که خودشون میپرسم بهم میگن 

حتی چسب مژه رو هم‌خودم‌میبرم 

سعی میکنم چیزای اصلی ببرم 

برای اصلاحم قیچی و موچین مال خودمه اکثرا مگر اینکه یادم بره

روزای خوب توی راه😎✌🏻

واقعا باید مرسوم بشه همه خانما وسایل مخصوص خودشونو تو یه کیف بزارن موقع آرایشگاه اون کیفو با خودشون ببرن و موقع برگشت وسایلو ضد عفونی کنن و بزارن تو کمدی، جایی..

والا جای زیادی رو اشغال نمیکنه

واقعا باید مرسوم بشه همه خانما وسایل مخصوص خودشونو تو یه کیف بزارن موقع آرایشگاه اون کیفو با خودشون ...

دوست دارم این کارو بکنم ولی ارایشگرم یبار گفت با موچین خودم راحتم کار کنم.تازه از کوتاهی مو هم میترسم .معمولا سالی ۴ بار موهامو کوتاه میکنم

دوست دارم این کارو بکنم ولی ارایشگرم یبار گفت با موچین خودم راحتم کار کنم.تازه از کوتاهی مو هم میترس ...

اره همشون میگن با موچین خودمون راحتیم ولی خب اگ خودتو دوست داری یا مجبورش کن مال خودتو استفاده کنه یا هم یه آرایشگاهی برو که قبول کنه😐