2777
2789
عنوان

بی زبونی

87 بازدید | 13 پست

ای خدااا

من چرا اینقد بی زبونم

امروز همکلاسیم رسما بهم توهین کرد

در صورتی که من غیر خوبی بهش نکردم

ولی من هیچی نگفتم😭😭😭😭

واسه خودم متاسفم

از خودم ناراحتم

چرا من اینجوریم

در جواب ابلهان سکوت کن 

اجازه بده خدا وکیل مدافعت باشه 

اینو از کسی بشنو که تا تلافی نمیکرد اروم نمیگرفت 

الان فقط سکوت میکنم فقط

( متعهد به فریبرز باغ بیشه  😎💍)                                            دوستِ عزیز این طبیعیه که یکسری از ادما از تو خوششون بیاد و یکسری بلعکس 🤷🏿‍♀️ سعی میکنم با خودم در رقابت باشم نه جهان پیرامون ❣"""-خدایا شکرت برا بارون برا اتیش برای خانواده برای سلامتی برای آسمون برای غروب و طلوع 💙برای کتابای خوب برای ادما پاک برای قلبای مهربون 🌼🫀                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قلبم درد میکنهحالم بده😭💔دلم خیلی شکسته

میدونم 🥲

( متعهد به فریبرز باغ بیشه  😎💍)                                            دوستِ عزیز این طبیعیه که یکسری از ادما از تو خوششون بیاد و یکسری بلعکس 🤷🏿‍♀️ سعی میکنم با خودم در رقابت باشم نه جهان پیرامون ❣"""-خدایا شکرت برا بارون برا اتیش برای خانواده برای سلامتی برای آسمون برای غروب و طلوع 💙برای کتابای خوب برای ادما پاک برای قلبای مهربون 🌼🫀                                    

ناراحت نباش منم همینجور ولی الان به گذشته نگاه میکنم این بی زبونی کمک حال ام بود 

چون جواب ندی واگذار میشه بخدا و اونی که این وسط رو سفید هست منم چون عذاب وجدان ندارم جوابی داده باشم بدتر باشه که دل طرفم بشکونم از حرفا که میزنن بگذر جواب نده اینجور حس میکنن اهمیتی نداره حرفاشون و بازنده اونها هستن. 

امروز دو تا از همکلاسیام داشتن راجب من میگفتن که غلط میکنه این با تعویق امتحان مخالفت کنهدر صورتی که ...

اخی 

کلاس چندمی ؟

خوشگلم نباید از ادما انتظار عطوفت داشت 

این تازه اول راهه باید چیزایی ببینی و بشنوی که همیشه خودت خود به خود تنهایی رو ترجیح بدی به همه 

چرا دل من بشکنه که دل یکی دیگه نشکنه

چون اون کسی این حرف میزنه فاقد شعور هست ولی ما که مثل اون بی‌شعور نیستیم که. 

درد کشیده ایم میدونیم توهین یا تمسخر یا کنایه کسی چه دردی به طرف مقابل میده پس خودمون مراقب حرفامون هستیم که دل کسی رو نرنجونیم 

کوچکترین درسی که افراد بی‌شعور میدن همینه 

ولی اگه دوستیتون مهمه بدون خجالت و رو در بايسي با لحن خوب مودبانه به دوستت بگو فلانی من از حرفت ناراحت شدم 

ولی راحت بگو با بغض و خشم اینها نه 

وبگو من برای خودم ارزش قائل هستم اگه باز به این رفتارها ادامه بدی من کاری بهت ندارم دیگه 

[QUOTE=364281988]ترم اول دانشگاه[/QUO

من سال پنجم 

دیگه غصه نخوریا بخاطر چرت و پرتا و خزعبلات بقیه ارزش ندارن

رشتتون چیه؟ناراحتم که اون لحظه تو عالم خودم بودم و جوابی ندادم😭💔

داروسازی

بهتررررر که ندادی 

بین وقتی یه سگ میفته دنبالت پارس میکنه تو ام متقابلا (دور از جونت ) پارس میکنی ؟ معلوما که نه 

دهن به دهن هر ناکسی نشو گل من 

بزار پای نصحیت از یه  ابجی بزرگتر