2777
2789

تاپیکای قبل راجب اخاذی رو ببینید لطفا

ادامه همونه

ببخشید میدونم نباید راجب بعضی چیزا گفت ولی مشورت میخوام ازتون

همون خانم به همسرم با یه شماره دیگه پیام داده از روبیکا عکس بدنشو فرستاده میگه بیا****

فکر میکنم میخواد آتو بگیره ازمون بگه همسرم باهاشه 

همسرم هم به من پیام هارو نشون داد بیچاره جا خورده بود بلاک کردیم با شماره های دیگه باز همون هارو میفرسته

آتیش میگیرم میخوام یه کاری کنم ولی هیچی به ذهنم نمیرسه

بهش پیام تهدید بفرستم یا نه؟چیکار کنم یکی راه حل بگه لطفا

هیچی به ذهنم نمیرسه

متاسفانه تعهد گرفتن ازشون به قید زمانت تا دادرسی بیرونن تورو خدا راه حل بگین ایشالله خدا آدمی مثل اینا سر راهتون قرار نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون کلانتری باید برم دیگه؟باشه

برو دفتر خدمات قضایی مدارک رو ببر و ازشون بخواه برات شکایت ثبت کنن اونا ارجاع میدن ب دادگاه 

ببین مدارک چیا داری ازش کامل بگو؟ 

پیام توی تلگرام یا پیام گوشی؟

برو دفتر خدمات قضایی مدارک رو ببر و ازشون بخواه برات شکایت ثبت کنن اونا ارجاع میدن ب دادگاه ببین مدا ...

اس ام اس دارم ازش که همون شب میگفت دزدی کردم ازش و اینجور چیزا 

پیام های اون آقایی که میگفت شوهرشه که نوشته جرت میدم و... رو هم دارم

با چتای روبیکاش با خودم و شوهرم که پارچه خریدیم دادیمو پولشو زدیم و دوباره میگفت پارچه بخرین برام پدرتونو در میارم هم هست

با این آخری که با اک ناشناس اومده عکس بدنشو برای شوهرم فرستاده و ....

۲ تا هم شاهد دارم صاحبخونه و همسرش که شاهد کل ماجران 

حتی اون تهمت و آبروریزیش

ی کاری کن 

اگر توی تلگرام پیام میده،اکانت تلگرام خودت و شوهرت رو دیلت اکانت بزن،تمام اکانت هاتون با اون شماره رو حذف کن...خط هاتون رو عوض کنید 

اون فقط قصدش اینه دلش خنک بشه و راحت ترین راه مجازی هست دیگه 

اگر قصدش جدی بود مزاحمت ها جدی تر بود