یا میگن فلان چیز رو درس کنید فلان چیزو بیارید از اول مهر تا الان کلی چیز دادیم بردن..غیرانتفاعی..الان هردیقه تو گروه اعلام میکنن جشن یلدا تو فلان تالار هزینه ایاب ذهاب و پدیرایی ۴۰۰..خب گفتن هرکی میاد اعلام کنه من کفتم خب قرار نیس ک هرچی اونا بگن گفتم من نمیخوام..دوباره الان ی برگه رضایت نامه دادن دست دخترم گفتن ب مامان باباک بگو تکمیل کنه..اول میگن اختیاری بعد اجبار میکنن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره وافعا مدرسه قبلی دخترم اون پولی که اول سال گرفتن دیگه چیزی نخواستن چقدر با هزینه خودشون جایزه گرفتن دادن اما این مدرسه اون پولی که اول گرفتن حساب نیس پول جایزه جدا پول برگه آچار جدا دستمال کاغذی جدا شکلات جدا پول کارت سلامت جدا اش میخوان بدن جدا امام فاطمیه پذیرایی کنن جدا و حالا به مادری کاسه داغتر از اش شده کیک میخوادبگیره پول میخواد
اره واقعا مادرا میبینی درس بچشون خوب نیست از این طریق خود عزیزی میخوان کنن
بعد معلم هم یک مدل دیگه رفتار میکنه با بچه های اونا اواخر مهر تولد معلمشون بود اول گذاشتن تو معذور که تولد بگیریم بعد مدرسه اجازه نداد همه گل و کادو بردن براش من هیچی چون ضرورتی نداره از باج دادن بدم میاد
پولش اصلا اصلا مهم نیست اما چرا اینقدر یک معلم باید براش مهم باشه که تاریخ تولدشو بگه بچه ها براش جشن بگیرن
مدرسه دخترمن که گفتن برای کمک به مدرسه۶تومن باید بدید،کلی خرج مدرسه کردیم،رنگ کردیم پرده عوض کردیم،گفتم والا ما ۱۰ساله نتونستیم پرده های خونمونو عوض کنیم،حالا چه اجباری بود که پرده مدرسه عوض بشه
دقیقا از این مدل شخصیتها خوشم نمیاد چند روز پیش هم همسرم رفته مدرسه حسابی از معلم پسرم شاکی بوده گفت جواب درست داد داد نداد میرم آموزش پرورش ببینم این خانم چرا این مدلیه اینقدر شخصیت نمایشی و بازیگری داره درسشو بده دیگه یک سری کارها چیه میکنه