2777
2789
عنوان

ناخودآگاه حرفی زدم که نباید میزدم

136 بازدید | 17 پست

تو جمع همکاران یهویی بدون اینکه از من سوالی بپرسن،خطاب به همکار،حرفی زدم که حتی یک لحظه بهش فکر نکردم.وقتی حرفم تمام شد همه جا سکوت و شد وخودمو تعجب کردم که چرا گفتم،کسی دلیلش را میدونه.از صبح تا حالا درگیرم چرا این حرفو زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به یه همکار آقا که همیشه پشت سر بقیه حرف میزنه و طبق روال تا همکارمون رفت بیرون شروع کرد گفتم آقای فلانی وقتی ما هم بیرون میریم پشت سرمون حرف میزنی؟؟؟اصلا بدون لحظه ای فکر گفتم،خودمم بعدش هنگ کردم که چرا گفتم

به یه همکار آقا که همیشه پشت سر بقیه حرف میزنه و طبق روال تا همکارمون رفت بیرون شروع کرد گفتم آقای ف ...

خب چیز بدی نگفتی که 

بعد اون آقا چی گفت؟

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
خب چیز بدی نگفتی که بعد اون آقا چی گفت؟

تو جمع خیلی بد میشه خوب،قسم و آیه که من پشت سر کسی حرف نمیزنم.الان من مسئله م اینه چه طور نفهمیدم و این جمله به زبونم اومد.نمیدونم متوجه میشین یا نه،انگار من نبودم ولی بودم

تو جمع خیلی بد میشه خوب،قسم و آیه که من پشت سر کسی حرف نمیزنم.الان من مسئله م اینه چه طور نفهمیدم و ...

بعضی وقتا ادم حواسش نیست یهو یه چیزی میگه عزیزم برا همه پیش میاد خوتدتو ناراحت نکن بعدش میگفتی منظوری نداشتی و اینا

گفتم ولی بدتر شد

ای بابا اشکال نداره عزیزم پیش میاد گاهی وقتا برای خودمم چند مورد اینجوری شده چه میشه کرد یهو ادم چیزی میگه بعد زود پشیمون میشه میگذره