2777
2789

گفت شدیدا به این نتیجه رسیدم کسایی که میگن به توچه به ماچه و گذشته هرکس به خودش مربوطه وقضاوت نکنین توزندگیش نبودین و... خودشون یه ریگی به کفششونه و میخوان رفتاروکاراوهرزگی خودشونوتوجیه کنن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر میکنم به من ربطی نداره  زندگی دیگران چرا باید درباره خیانت فلانی فکر کنم یا حرف بزنم که حالم بد بشه 

انرژی منفی زندگیشون بیاد واسه من در حالی که هیچ چیز دیگه ای نصیبم نمیشه درحالی که خودم کلی مشکل دارم تو زندگیم دوست ندارم کسی سرک بکشه و وارد حریم خصوصیم بشه

هرکی اینجور میگه بعدا گندش درمیاد به نظرم اون کاربر راست گفت

خب پس ریشه‌ی این حرف اون کاربر خودش چیه؟

شاید خودشم چیزی داره تو زندگی و گذشته اش که با مانور دادن روی همچین مسئله ای میخواد پنهانش کنه!

بهرحال اینجا هر کی ی چیزی میگه ، زیادی جدی نگیرید

FREEDOM...🌱🤌🤍

نه من تو زندگی کسی دخالت میکنم نه کسی حق دخالت تو زندگی منو داره

این آویزه گوشمه و همیشه میگم

الان من یه ریگی به کفشمه؟

خب دوست دارید دخالت و فضولی کنید چرا دیگران رو خراب میکنید؟😐😂😂

خب پس ریشه‌ی این حرف اون کاربر خودش چیه؟شاید خودشم چیزی داره تو زندگی و گذشته اش که با مانور دادن رو ...

یه کاربری همش داشت ماله میکشید هرزگی یه عده زگیلی رو که باهزارنفرن و...هی با همه دعوا داشت به همه میپرید این کاربرم اومد قشنگ بااین جمله آسفالتش کرد من خواننده خاموش بودم دلم خنک شد دیگه باید از یجایی جلوی یسریا رو گرفت شورشو درآوردن بجایی رسیدیم خیانت رو توجیه میکنن قربونت همینو کم داشتیم فقط

نه من تو زندگی کسی دخالت میکنم نه کسی حق دخالت تو زندگی منو داره این آویزه گوشمه و همیشه میگمالان من ...

شما برو هروقت به سن قانونی رسیدی بیا باهم حرف میزنیم😂 حالا میخوای بدونی قضیه چی بوده کامنت قبلی رو بخون 

می‌تونه درست باشه ولی نه برا همه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

نه من تو زندگی کسی دخالت میکنم نه کسی حق دخالت تو زندگی منو داره این آویزه گوشمه و همیشه میگمالان من ...

راستی جمله آخرتم خودش دخالت تو زندگی بقیه بودا !! اگه حرف و عمل همه یکی بود دنیا بهشت میشد