2777
2789
عنوان

مادرشوهرم تفرقه مینازه بین منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 64 پست
دقیقا😐دقیقاااا زبونشم درازه

ادم وقتی تو خونس مجبوره کار کنه دیگه ولی زبون شوهرتو کوتا کن بگو تو دیگه چی میگی خونه که نداری زبونتم درازه بشین سرجات برات مهم نباشه من اونقدر حرص خوردم مریض شدم بیخیال باش

اکیپ سوگلی های سایت#

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین دیگ انجام نمیدم پشتم حرف میزنه میشنومچنوری برام مهم نباشه چی میگن بیخیال باشماینجوری ام کنم الب ...

بزار پشتت حرف بزنه ولی دیگه بهش رونده ...اصلا نروکاراشو نکن...بخدا یه مدت غرمیزنن ولی دیگه عادت میکنن ..

شوهرتم تاکی میخاد غربزنه بلاخره خسته میشه..فقط باید توکم نیاری ...زندگی منم همین بود ولی تصمیم خودموگرفتم که دیگه به حرفشون نباشم.یه مدت دعوابگومگوداشتیم ولی کم کم عادت کردن...میدونی بعضی آدما اینجورین که اگه دستتو تاآرنج توعسل جاکنی ..بزاری دهنشون گازمیگیرن..بخصووووص خانواده ی شوهر....

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بزار پشتت حرف بزنه ولی دیگه بهش رونده ...اصلا نروکاراشو نکن...بخدا یه مدت غرمیزنن ولی دیگه عادت میکن ...

دقیقا

من همش خودخوری میکنم همش فکرشو میکنم میخام برام مهم نباشه حرفاشون نمیشه

نه😐

چی بگم اخه من به این مادرا 

نمیگن دخترم بره تو یه اتاق چیکار کنه چه بلایی سرش میاد فقط میگه شوهر کن‌بره اه 

حالا تو تجربه اش نداشتی و بچه بوید 

مادرت نباید اجازه می‌داد 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
شوهرمم هی میاد میگه دعوامون میشه یبار تا مرز طلاق رفتیم

ببین توکه نمیتونی تاآخرعمرت نوکرننه ش باشی و هرچی گفتن بگی چشم.

مردی که طرف زنش نباشه و همه ش درگیرخانواده ش باشه بدردزندگی نمیخوره...اگه بچه نداری ازالان قشنگ جلوشون وایستا..محکم باش نترس..بزارتامرزطلاق بره بیادمهرتوبده بره باننه ش زندگی کنه عمراً اگه این کاروبکنه...اونافقط دارن تورومیترسونن که ساکتت کنن...بازهم خودت بهترمیدونی ..انشالله خداکمکت کنه زودترمشکلتون حل بشه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بزار پشتت حرف بزنه ولی دیگه بهش رونده ...اصلا نروکاراشو نکن...بخدا یه مدت غرمیزنن ولی دیگه عادت میکن ...

دقیقا ....جالب این جاست کمک کردن و نکردن براشون فرقی ندارن کمکم که بکنی میگن وظیفته .همون بهتر کار خودتو بکنی تا بعداً هم حرص نخوری