2777
2789
دکتر ول کردی از نی نی سایت میپرسی 😐

میخام ببینم طبق تجربه کدوم خوبه🥺

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به پسرم سفکسیم دادم خوب بود دختر کو آموکسی کلاو .دوتاش خوبه

آنفولانزا گرفتن؟؟کدومش قویتره؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

میخام بدونم کدومش بهتره ،که گفتم مامانا نظر بدن

مامانا دکترن مگه 

من پسرم عفونت ریه داشت اموکسی کلاو خورد الان من بگم اینو بگیر یعنی همین درمون بچته؟؟داروخونه دکتراش بهتر از ما میدونن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
از کجا میدونی چرک کردهاینها عفونت نیست به خودی خود که

ببخشید  ترشح سبز داره ،معذرت میخام بازم.از بینیش 🤕

میخام ببینم طبق تجربه کدوم خوبه🥺

تجربه چیه عزیزم مگه قیمه قرمه میخوای بار بزاری سلامتی بچتونه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

عزیزم مگه رفتی بقالی؟؟

معاینه ای چیزی؟؟

آنتی بیوتیک چیزی نیست که خودتون سرخود مصرف کنید

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
از کجا میدونی گلوش عفونت کرده؟تازه اون بالا هم نوشتی عفونت گوشالکی آنتی بیوتیک ندید

گلو منظورم بود.

ارع سرفه خیلی خشک.من دکتر داد.دوتاش خوب بودن .آزیترو قوی تره.

پس آزیترو میخرم.ممنونم🤦😔

ببخشید ترشح سبز داره ،معذرت میخام بازم.از بینیش 🤕

مرتب بینیشو شست و شو بده با آب‌نمک.از این جای سس های فلافلی بخر که پلاستیکیه میتونی فشارش بدی که آب بره تو بینی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
عزیزم مگه رفتی بقالی؟؟معاینه ای چیزی؟؟آنتی بیوتیک چیزی نیست که خودتون سرخود مصرف کنید

😔🤦🤕

مرتب بینیشو شست و شو بده با آب‌نمک.از این جای سس های فلافلی بخر که پلاستیکیه میتونی فشارش بدی که آب ...

خفه نمیشه؟؟؟؟