2777
2789
عنوان

ارتباط با آدما

107 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان

من آدمی هستم که کاری به کار کسی ندارم

ساکت و آرومم

ولی همه بی دلیل از من بدشون میاد

دیگه از آدما و ارتباط باهاشون خسته شدم

حس میکنم رفتار ها و ظاهرم خیلی بد به نظر

من چکار کنم مثل بقیه نمیتونم بد باشم، بی اعتنایی کنم یا تیکه بندازم

همش نگران اینم که ی چی راجبم بگن

امروز یکی از همکلاسی هام که باهاش خوب هم بودم بهم ی حرف خیلی بد زد

دلم میخواد هیچ آدمی رو نبینم

خسته شدم دیگه خیلی دل میخواد تنها باشم💔

کسی اینطوری بوده؟ چی کنم خوب بشم؟

منم همین مشکلو دارم، نسبت به همه نیت خوب دارم ولی نمی‌دونم چرا باهام دشمنی میکنن، همیشه سعی میکنم سرم به کار خودم باشه ولی همه باهام کار دارن انگار برای همه تهدید حساب میشم در صورتیکه واقعا اینطور نیست

نمی‌دونم باید چکار کنم و سر همین موضوع خیلی برام مشکل درست میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من خیلی خوبم وخوبیم ادمای دوروبرمونمیسازه ومنم بابقیه حالم خوش نیست نمیتونم کسی روبشناسم آدماوا ...

نمیدونم دیگه خودم هم دارم با خودم مشکل پیدا میکنم

دلیل این همه تنفر بی دلیل رو نمیتونم بفهمم متاسفانه

منم همین مشکلو دارم، نسبت به همه نیت خوب دارم ولی نمی‌دونم چرا باهام دشمنی میکنن، همیشه سعی میکنم سر ...

از زمانی که کلاس اول ابتدایی بودم تا الان که ترم اول دانشگاهم همکلاسیام باهام اینطورین

نمیتونم بفهمم که چرا

فک میکردم دانشگاه بیام خوب میشم💔

از زمانی که کلاس اول ابتدایی بودم تا الان که ترم اول دانشگاهم همکلاسیام باهام اینطوریننمیتونم بفهمم ...

انگار خود منی

من تو مدرسه ،دانشگاه، محیط کار، توجمع فامیل، همه جا اینطور بودم همه ازم بدشون میاد خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم

انگار خود منیمن تو مدرسه ،دانشگاه، محیط کار، توجمع فامیل، همه جا اینطور بودم همه ازم بدشون میاد خیلی ...

نمیدونم والله

شاید اگر تو هم باهام برخورد داشته باشی ازم بدت بیاد . واقعا برام قابل درک نیست🙂💔

نمیدونم واللهشاید اگر تو هم باهام برخورد داشته باشی ازم بدت بیاد . واقعا برام قابل درک نیست🙂💔

عزیز دلم چرا ازت بدم بیاد، اتفاقا خیلی خوب درکت میکنم و میفهمم چی میگی

عزیز دلم چرا ازت بدم بیاد، اتفاقا خیلی خوب درکت میکنم و میفهمم چی میگی

به خدا دیگه خسته شدم

احساس پوچی میکنم

اعتماد به نفسم از بین رفته

همش حس میکنم کافی نیستم

نمیخوام با آدمایجدید ارتباط بگیرم که اونا هم ازم متنفر بشم

خسته شدم انقد تیکه شنیدم😭

به خدا دیگه خسته شدماحساس پوچی میکنماعتماد به نفسم از بین رفتههمش حس میکنم کافی نیستمنمیخوام با آدما ...

من حقیقت دیگه آدما برام مهم نیستن انقدر که خوبی کردم و بد توی کاسم گذاشتن دیگه اصلا امیدی به کسی ندارم خیلی دلشکسته هستم خیلی خیلی ولی دیگه آدما رو برای خودم خیلی بزرگ نمیکنم خیلی وقتا احساس خلا و تنهایی بهم دست میده ولی خودمو به خدا سپردم اینطوری آرومترم

امیدوارم خدا دلتو پر از آرامش کنه دوست خوبم

من حقیقت دیگه آدما برام مهم نیستن انقدر که خوبی کردم و بد توی کاسم گذاشتن دیگه اصلا امیدی به کسی ندا ...

ای کاش منم مجبور نبودم تو دانشگاه ی سری آدم بی خاصیت رو تحمل کنم🙂💔

ای کاش منم مجبور نبودم تو دانشگاه ی سری آدم بی خاصیت رو تحمل کنم🙂💔

میگذره، همش میگذره

سعی کن رفتار بقیه رو خیلی به خودت نگیری و واکنش نشون ندی، سرتو با کارایی که دوست داری گرم کن بذار فکرت مشغول باشه تا جایی برای فکر کردن بهشون نداشته باشی

میگذره، همش میگذرهسعی کن رفتار بقیه رو خیلی به خودت نگیری و واکنش نشون ندی، سرتو با کارایی که دوست د ...

امروز دو تا از همکلاسیام داشتن راجب من میگفتن که غلط میکنه این با تعویق امتحان مخالفت کنه

در صورتی که من اولین نفر راضی بودم

اما مثل ی احمق هیچی نگفتم😭💔