2777
2789
عنوان

میخوام همسایه مون بترسونم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی داره سر مردممون میاد

این کاربر  گرونی ها زده به سرش رد داده جدیش نگیرید

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اونو که هر هفته میکردم فهمیدن آبرو ریزی شد دیگه الان بزنم توجه نمیکنن

خخخخخخخ چه باحالی .این دفعه برو دعوا بگو چرا خونه ما رو دید میزنی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
سر صدا هم بشه قشنگ آدرنالین همه تولید کنن من جیغ بکشم انرژی منفی خالی بشه اگه آمبولانس پلی آتش نشانی ...

پاشو برو بشین رو نرده بالکن خونتون داد بزن بگو میخوام خودکشی کنم . هم پلیس و آمبولانس و آتش نشانی میاد ، هم آدم جمع میشه ، هم جیغ میزنی ، هم اجباری میبرنت پیش روانشناس این مشکل مردم آزاریت حل میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

همین ک بگی شوهرم باچتر میره دستشویی میریزن بیرون

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

وا اون موقع که میمیرم بهم ایده بدین خوب باشه ها

خوبه دیگ میری میبینی اون دنیا چه خبره قشنگ آتیشارو ک ببیینی آدرنالینت میاد بالا 

مگ شهرتون مرکز تفریحی نداره برو کارتینگ، بانجی جامپینگ ، برفم ک میاد میتونی بری اسکی با مردم چیکار داری 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
پاشو برو بشین رو نرده بالکن خونتون داد بزن بگو میخوام خودکشی کنم . هم پلیس و آمبولانس و آتش نشانی می ...

نه این حال نمیده میخوام همسایه هام تنوع بدم اونام استرس بکشن بیشتر خوشحال میشن میگن از دستش راحت شدیم

باید جدی گرفت همین جدی نگرفتنا باعث شده وضع مملکت اینجوری بشه

خب الان چیکارش کنیم؟ ببریم بیمارستان اعصاب و روان بستریش کنیم؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کارهمیشگی من و شوهرم

البته همسایمون خیلی بیشوره با همه چی کارداره و دخالت میکنه

پارکینگمون ی جوریه ک کلا با اسانسوره راپله نداره نرده بلند ک فقط جوون زرنگ میتونه ازش بپره بالا

خلاصه تو پارکینک بود که دراسانسور گرفتم 

نیم ساعت اوتجا بود تررررس داشت میترکید پیرمرده😂ریموت کرکرخ هم نداشت 

ساعت۱۱همش میره پارکینگ لنتی ماشینم نداره. فقژ میره فضولی