2777
2789

شوهرم یکم دستبند و گردنبند داره منم چند تا النگو میگه بیا بفروشیم ماشینو عوض کنیم خودمون دنا معمولی داریم نهایت ۷۰۰ بخرن میخوایم شاهین بخریم یدونه دیده ۸۶۰ ، مثلا ۸۰۰ میدیم ۶۰ میلیون هم قسطی نظرتون چیه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنا با شاهین چه فرقی داره جفتش یه چیزه

شاهین خیلی بهتره خب 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

الان دنا و شاهین فرق شون چیه

بنظر خود شما فرقشون چیه ؟ این دناست این شاهین

دنا ک بهتره

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من باشم نمیکنم چ فرقی دارن هر دو تا اشغالن خود ماام ی ماشینمون ایرانیههااا توهین نمیکنم نظرمو میگم م ...

بنظرت با وام ساندرو بخریم