2777
2789

...مثلا در ۳۶ سالگی چه مزایا و مضراتی می تونه داشته باشه؟ وقتی حوصله  نداری چه طور میشه با این مساله و معضل مقابله کرد؟ راهکار عمل گرایانه لطفا.

سلام. لطفا کاربرانی که در سنین بالا ازدواج کردند یا مواردی از این دست رو در نزدیکان دیدند بنویسند برام. خیلی ممنونم.

...

مامانم ۴۳ ازدواج کرده 

زنداییش ۴۰

خالم ۴۱

زندایی خودم ۳۹

بگم؟ تجربیاتم شاید کمکت کنه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصله چی و ندارین؟ 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بستگی به اشتیاق و ذوق خودت داره

از لحاظ جسمی ورزش نکنی تحرک کافی نداشته باشی از 20 میافتی تو سراشیبی 

ولی با فعالیت اجتماعی و تحرک کافی و لایف استایل استاندارد از لحاظ تغذیه و استراحت در حداکثر بهره وری قرار  میگیرین 

ببین عشق سن و سال و حد و مرز نمیشناسه ممکنه یکی تو ۱۸ سالگی یا یکی تو ۳۰ سالگی یا یکی تو ۶۰ سالگی عاشق بشه ولی فرقش اینه که سنین بالاتر که یکی عاشق بشه باید مطمئن بشه معشوقش واقعا آدم خوبیه چون اگه اون طرف برا هوس بازی و رابطه فقط بیاد اون وقت رو شما اثر میزاره و زندگی نابود میشه البته من نظر اینه که یه خانم و حالا آقا به هر حال نیاز به زندگی زناشویی دارن و داشتن رابطه عاطفی و جنسی و این یه چیز بدیهیه

مامانم ۴۳ ازدواج کرده زنداییش ۴۰خالم ۴۱زندایی خودم ۳۹بگم؟ تجربیاتم شاید کمکت کنه

ای جان زنده باشن چقد خوب اره بگو ک ی عده ای ک فاز میگیرن ک زود ازدواج کنین بچه بیارید دهنشون بسته شه

من 28 سالگی ازدواج کردم اصلا حوصله هیچی و ندارم نه بچه نه شوهر

ولی شوهرم 38 سالگی ازدواج کرد، ماشالا خیلی به زندگی امیدواره

من میگم به سن نیست به حال خود ادمه

لایکم نکن لطفا🙏
ببخشید باور نمی کنم.

😐

کل سایت میدونه منو میشناسه

باور نکن

سوال بپرسیدی

چ دلیل داره دروغ بگم مثلا پربازدید میشم تو کامنته

منو باش خواستم کمکت کنم😐😐😐 کل خونواده ما بالای ۴۰ هست حتی نسل قدیم مامان بزرگم ۳۶...

بخوای هم دیگه نمیگم.

خدایا کافر همه را به کیش خود پندارد چقدر مگه دروغ میگی فک میکنی عادی ترین چیز هم دروغه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍