2777
2789
عنوان

ازدواج و زندگی زناشویی در سنین بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 58 پست
اینا ربطی به سن نداره از جهتی هم سن بالاتر انسان پخته تره درکش بالاتر رفته خود کنترلی بیشتر داره در ...

فقط همون و لاغیر. از من هم ده سال کوچک تره. یا همین یا هیچ کس.

...

تو‌ فامیلمون داییم و زنداییم بالای ۳۰ سال ازدواج کردن سنشون ۳۵ و ۳۶ بود فکر کنم.

کلا مزایا بود

برای مشکلاتشون خودشون و فقط خودشون چاره میکردن 

چون بالغ بودن دخالت خانواده ها نبود 

هرجا هم مشکل داشتن از مشاور کمک میگرفتن

بچه دار هم که شدن خیلیییی باحوصله تر از بقیه پدری مادری میکنن

و آگاهن 

حتی در مورد رسم و رسوم ایناهم خودشون دوتایی تصمیم گرفتن 

کلا باحالن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من در حال حاضر اون دختر مورد نظر رو دارم. عاشقش شدم. نسبتا دلش هم به دست آوردم. ولی وحشت دارم از این ...

اگر با صداقت و علاقه جلو برین این اتفاق نمیفته . ب خودتون فرصت بدین.

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

صداقت سرآغاز اصالته.

ویتگنشتاین یکی از خردمند ترین آدم ها این رو گفته.

من همه ی نگرانی ام معنا داشتن و نداشتنه تو زندگی.

...

امیدوارم. البته سرنوشت و قضا و قدر رو پذیرفتم و دوستش دارم. قبل تر باوری به حکمت نداشتم. الان به لطف دختر خانم پیدا کردم. اراده ی مردانه و جنگیدن هم پیدا کردم از وقتی به ازدواج فکر می کنم. ولی همچنان نتونستم از اون بستر زندگی مجردی خودم رو رها کنم. خیلی سخت و وحشتناکه مسئولیت پذیری از یه جایی تو عالم مردها.   

...
فقط همون و لاغیر. از من هم ده سال کوچک تره. یا همین یا هیچ کس.

خب دیگه 

وقتی انقدر کسی و دوست دارین همه ناملایمات و مشکلات هم تحمل میکنین 

بخاطرش 

از الان نگین حوصله‌ ندارم 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

صداقت سرآغاز اصالته.ویتگنشتاین یکی از خردمند ترین آدم ها این رو گفته.من همه ی نگرانی ام معنا داشتن و ...

احساس میکنم خیلی عاشقش هستین.

عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

منم خودم ۳۵ ازدواج کردم اونم با عشق و عقل

از بیشتر دخترای ۱۸ سالم پر انرژی تر و با حوصله تر و شاداب ترم

چون زندگیم دوست دارم و عاشق همسرمم،اصلا بذسن ربطی نداره،الکی روحیت با این چیزا خراب نکن،همیشه بخودت بگو من ۱۸ سالمه

خودم و همسرم همیشه میگیم حای دختر و پسرای ۱۸ ساله شیطونی و شادابی مارو ندارن،کی گفته سنمون زیاده😂😂

بله عزیزم در پناه خداوند باشی❤️

😍😍😍❤❤❤همچنین

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍