2777
2789

برام عجیبه 

سالن داره 

یکهفته  بعد فوت مادرش رفتم سالن دیدم مانتو سفید تنشه 

زیادم حالش بد نبود با اینکه مادرش مثل فرشته ها بود 

بازم امروز نوبت گرفتم رفتم من میخواستم دلداریش بدم و بگم دنیا همینه دیدم خودش غم به دلش نیست 

میگفت میخندید شوخی میکرد 

منو بگو میخواستم دلداری بدم 

والا اون بیشتر منو دلداری داد 

گفت روزگار میگذره همه میمیریم بخوایم واسه هر نفر خودمونو عذاب بدیم که نمیشه 

نمیدونم شایدم حق با اونه من زیادی مرده پرستی میکنم

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

از باطنش خبر داری؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با اونه

منم آدمایی دیدم ک تا وقتی پدر و مادرشون زنده بود براش اهمیت نداشت

اما وقتی میمیره

چنان زجه میزنن و خودشون میزنن آدم خندش میگیره 

من کلی برای بابام زحمت کشیدم

ولی حتی نمیتونستم گریه کنم

الان خیلی حالم بده

ولی روزای اول گرم بودم 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

عزیزم شاید مجبوره 

ما جای آدما نیستیم منم اطرافم داشتم کسی که یک هفته بعد فوت عزیزش برگشته سرکارش

عزیزش که زنده نمیشه اما چکا رو باید پاس کنه

به هر حال کلا خیلی به ظاهر بقیه رو قضاوت نکن

خدایا شکرت ...  

🫤 اینطوری دیدم ،طرف سر خاک باباش خط چشم کشیده بود بعد شوهرم نزاشت من ضد افتاب بزنم گفت زشته مگه میخوای بری عروسی😂 ولی یه چیزی  بگم ادم باید بگذره تا نبودن رو حس کنه هنوز داغه نمیفهمه

دلم برای دوستت خیلی خیلی سوخت

اینجور ادما فقط ظاهرشونو حفظ میکنن 

اما از درون نابودن 

دقیقا عین دوست من همه رو دلداری میده میگه میخنده 

اما قرص مصرف میکنه خواب پریشون میبینه 

اما ظاهرش عالیه 

( متعهد به فریبرز باغ بیشه  😎💍)                                            دوستِ عزیز این طبیعیه که یکسری از ادما از تو خوششون بیاد و یکسری بلعکس 🤷🏿‍♀️ سعی میکنم با خودم در رقابت باشم نه جهان پیرامون ❣"""-خدایا شکرت برا بارون برا اتیش برای خانواده برای سلامتی برای آسمون برای غروب و طلوع 💙برای کتابای خوب برای ادما پاک برای قلبای مهربون 🌼🫀                                    

👌خب چی تا آخر عمر باید عزا دار باشه؟ بعضی ها کمتر احساسین

نه  برام عجیب بود گفتم شاید مرده پرست باشم

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر