منو ابجیم که تو نماز خونه دانشگاه دراز کشیدیم هرکس به درسش داره میرسه اما من احتمالا بخوابم ( نزدیک ۲۶ ساعته نخوابیدم ) .
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂پاشو یه آهنگ شاد بزار برقص حالت خوب میشه منم همینکارو کردم😁
منم قصدشو داشتم ولی این همسایمون پسرش فوت شده انقدر جیغ میزنن گریه میکنن دستو دلم ب هیچکاری نمیره
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
دارم ساک زایمانم آماده میکنمدلمم گرفتهبچه هام دارن بازی می کنن.نمیدونم دیگه فردا می بینمشون یا نه
ان شا الله به سلامتی بچتون دنیا بیاد 😍
نگرانی به دلتون اصلا راه ندید ، فقط حواستون به خودتون باشه سعی کنید حال دلتون رو شاد نگه دارید خدا حفظ کنه بچه ها تون رو براتون 😍
خیلی همسایه ی بدیه یه زن مریض واقعا همه از دستش عاصین
خیلی بده همسایه بد داشته باشی که از فرهنگ آپارتمان نشی آگاهی ندارن اصلا
خیلی بده همسایه بد داشته باشی که از فرهنگ آپارتمان نشی آگاهی ندارن اصلا
آپارتمان نیست خونه های ما ویلاییه ولی خب باز باید رعایت کرد دیگه میتونه صداش و کم کنه اون میدونه صدا بیرون میره الان وقت استراحته کلا باعث آزار و اذیت همه ی همسایه هاست بیشعور
پسر جوون همسایمون فوت شده همش جیغ میزنن مامانش همش بچشو صدا میزنه خالش مامانش بقیه همسایه ها دارن گریه میکنن و زاری میکنن صداشون روح و از تنم انگار جدا میکنه خیلیی حالم بد شد هوا هم برفیه تا بیرون نمیشه رفت
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬