2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 39 پست
شب بخیر😂

🤣

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
😂😂😂نه عباس آقای مظلوم کاری نکرده نمیدونم خودم دلم گرفته

😂😂

پاشو یه آهنگ شاد بزار برقص حالت خوب میشه منم همینکارو کردم😁

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂پاشو یه آهنگ شاد بزار برقص حالت خوب میشه منم همینکارو کردم😁

منم قصدشو داشتم ولی این همسایمون پسرش فوت شده انقدر جیغ میزنن گریه میکنن دستو دلم ب هیچکاری نمیره 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
دارم ساک زایمانم آماده میکنمدلمم گرفتهبچه هام دارن بازی می کنن.نمیدونم دیگه فردا می بینمشون یا نه

ان شا الله به سلامتی بچتون دنیا بیاد 😍

نگرانی به دلتون اصلا راه ندید ، فقط حواستون به خودتون باشه سعی کنید حال دلتون رو شاد نگه دارید خدا حفظ کنه بچه ها تون رو براتون 😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
خیلی همسایه ی بدیه یه زن مریض واقعا همه از دستش عاصین

خیلی بده همسایه بد داشته باشی که از فرهنگ آپارتمان نشی آگاهی ندارن اصلا 

فدات خوابای قشنگ ببینی😁

ممنونم 😍

منم قصدشو داشتم ولی این همسایمون پسرش فوت شده انقدر جیغ میزنن گریه میکنن دستو دلم ب هیچکاری نمیره

الهی🥺💔

با هندزفری گوش کن که نه تو صدای اونا رو بشنوی نه اونا صدای تو رو

فکر کنم بخاطر همین جیغ و گریه دلت گرفته

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

دارم ساک زایمانم آماده میکنمدلمم گرفتهبچه هام دارن بازی می کنن.نمیدونم دیگه فردا می بینمشون یا نه

به به مبارکهه😍😍

عزیزم این چه حرفیه اصلا بد به دلت راه نده 🥰

خیلی بده همسایه بد داشته باشی که از فرهنگ آپارتمان نشی آگاهی ندارن اصلا

آپارتمان نیست خونه های ما ویلاییه ولی خب باز باید  رعایت کرد دیگه می‌تونه صداش و کم کنه اون می‌دونه صدا بیرون می‌ره الان وقت استراحته کلا باعث آزار و اذیت همه ی همسایه هاست بیشعور

عه سلام عزیزم چی شده

سلام عزیزدلممم خوبیی؟

پسر جوون همسایمون فوت شده همش جیغ میزنن مامانش همش بچشو صدا میزنه خالش مامانش بقیه همسایه ها دارن گریه میکنن و زاری میکنن صداشون روح و از تنم انگار جدا میکنه خیلیی حالم بد شد هوا هم برفیه تا بیرون نمیشه رفت 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
سلام عزیزدلممم خوبیی؟پسر جوون همسایمون فوت شده همش جیغ میزنن مامانش همش بچشو صدا میزنه خالش مامانش ب ...

ممنون گلم خوبم 

الهی چه بد خدابهشون صبر بده 

سعی کن هنزفری بزاری گوشت اهنگ گوش بدی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013032                 *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار