2777
2789
عنوان

در چه حالید

146 بازدید | 36 پست

منو ابجیم که تو نماز خونه دانشگاه دراز کشیدیم هرکس به درسش داره میرسه اما من احتمالا بخوابم ( نزدیک ۲۶ ساعته نخوابیدم ) . 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خسته نباشی

بیحالم ،خستم،میترسم،استرس دارم ،ناراحتم یعنی همه حس هارو باهم دارم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خسته نباشیبیحالم ،خستم،میترسم،استرس دارم ،ناراحتم یعنی همه حس هارو باهم دارم

چرا خانوم عباس اقا

عباس اقا دست گل به آب داده؟

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

استراحت کن چای میخورم تو رختخواب

حتما . چادر آوردیم بخوابیم دیگه . 

نوش جونتون 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
بخواب عزیزم

شب بخیر 

خسته نباشیبیحالم ،خستم،میترسم،استرس دارم ،ناراحتم یعنی همه حس هارو باهم دارم

ان شا الله حال دلتون بهتر بشه . زیاد فکر نکنید یکم استراحت کنید بعد برنامه ها رو سازمان بدید روی برگه که ان شا الله دغدغه ذهنیتون برطرف بشه 

چرا خانوم عباس اقاعباس اقا دست گل به آب داده؟

😂😂😂نه عباس آقای مظلوم کاری نکرده 

نمیدونم خودم دلم گرفته 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بخواب گلدر حال رقصم💃🏻

حتما . جای ما هم خوش باش 😍

ان شا الله حال دلتون بهتر بشه . زیاد فکر نکنید یکم استراحت کنید بعد برنامه ها رو سازمان بدید روی برگ ...

مرسیی عزیزمم

خواب بودم با صدای آهنگ بلند از همسایه بغلی بیدار شدم تازه اسپیکر خریده صداش تا اینجا میاد شعور نداره ...

چه بد ، خدا صبرتون بده واقعاااااا