2777
2789
عنوان

اخه این پلنگا چی دارن که من ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 93 پست
من الان با تموم وجودم درک میکنم که چرا خدا میگه حجاب داشته باشین ، چرا مرد و زن تو اجتماع نباید کنار ...

بعصی دخترا شورشو دراوردن

رسما دارن تبلیغ فحشا میکنن

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
خاک توسرشوهرمنم بکنن

با اجازت دقیقا 

خاک تو سر بی لیاقتش 

که یه زن مثل خانم کنارشه و قدردان نیست 

وقتی یه مرضی گرفتن یا یه کلاهی رفت سرشون تازه یادشون میفته جی تو خونه شون دارن و قدر ندونستن 

انشاالله خدا سر به راهش کنه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکثر خود همجنس ما بهمون ضربه میزنن

متاسفانه همینطوره

من خودم اصلا محجبه نیستم

حتی مانتوهای کوتاهن و تقریبا به روز لباس میپوشم

ولی هیچوقت اندامم بیرون نمیاد جلب توجه کنه

یا تو اینیستا عکس فیلم بدون پوشش بزارم محاله

تو اینیستا که فقط عکس بچمه 

به نظرم خوش پوش بودن با برهنگی فرق داره

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
کاش کورشه نتونه ببینه که من مقایسشون کنه

ببین اصلا باید جوری اقتدار داشته باشی جرات نکنه فالو کنه چه برسه مقایسه کنه!!!

عزيزم شوهرت هرزس و هول ميتونى اونو درست كن ،ب بقيه گير نده...زن عليه زن نباشيم...

بله حق باشماست ،منم بخشی از حرفم همینه که زن علیه زن نباشیم دور ازجون شما بعضی زن هاهستن که خراب میشن روزندگی یکی دیگه حالا مجازی که هیچ واقعیت میگم 

بله ادم بدذات و عوضي چ مرد چ زن وجود دارن متاسفانه

الآن یه تاپیک بزنی بگیم راست و حسینی کیا حاضرن زن دوم بشن ببین چند نفر میگن میشیم چه مجرد چه مطلقه

اصلا و ابدا تو این دنیا کسی دلش به حال کس دیگری نمیسوزه

همسر من خوش چهره و خوش هیکله 

وضع مالیمونم متوسط

جلوی خود من بعضی دخترا عشوه میان

مثلا میریم خرید فروشنده یجوری لوس رفتار میکنه چندش میشه