2777
2789
عنوان

اخه این پلنگا چی دارن که من ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 93 پست
چقدر حساس الکی هستی یه فالوو فقط

نه بخدا حساس نیستم ،باخانوم ها تواینستا چت میکنه سایت های پ و رن فالو داره سابقه خیانت ج هم داره .کلا خیلی بی جنبه اس اصلا بلدنیست ازامکانات درست استفاده کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من آدم سراغ دارم زن مثل عروسک خوشگل و خانوم دوتا دختر مثل دسته گل براش آورده همسرش هم از امروزی ها که به خودش برسه ولی بی حیا رفته تهران پلنگ گرفته بهش گفتن چرا اینکار رو کردی تو زن داری 

میگه اون مادر بچه هام ولی اون یکی عشقم  

نه بخدا حساس نیستم ،باخانوم ها تواینستا چت میکنه سایت های پ و رن فالو داره سابقه خیانت ج هم داره .کل ...

خب اینکه دیگه مشکل از پلنگا نیست مشکل خود همسرته ،شمام چیزی کم نداری فقط موضوع اینه که هر وقت بخواد هستی هر اشتباهی کرد کنارش موندی حالا دلیلشو نمیدونم علاقه یا از سر اجبار یا هر چیز دیگه ای که قابل درکه ولی به هر حال کنارشی ،نیازی نداره بهت توجه کنه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
حیف که همچین زن های باحیایی میفتن گیر مرد نامرد

یه نفر را هم من می شناسم به خدا زنش مثل ماه اینقدر نجیب و خوش پوش و شیک از یه خانواده بافرهنگ 

بعد رفته یه زن گرفته عین .... حتی زنه زیبایی هم نداره

به خدا هر بار که میبینمش تا دو سه روز عصبی هستم و مرتب زیر لب میگم خاک بر سر بی لیاقتت 

ای کاش الان هم میشنید 

خاک بر سر بی لیاقتت 

خاک بر سر بی لیاقتت 

من الان با تموم وجودم درک میکنم که چرا خدا میگه حجاب داشته باشین ، چرا مرد و زن تو اجتماع نباید کنار ...

بله اگه همه مناسب لباس بپوشن چه مرد چه زن خیلی خوب میشه

عزیزم چطوری فالو میکنه وقتی میبینه تو داری فالوینگشو میبینی

باید محدودش کنی

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱