دلمون میخواد دل میشکونیمتو مملکتون لم دادن از هیچ توهینی هم ماشالله دست بر نمیدارن بخدا متنفرن از تک ...
منم افغانستانیم
شما حق دارید ،هر کس که امنیت کشور و به هم بریزه واقعا حق اعتراض دارین ولی این ربط به داره اون آدم داره حالا اهل هر قومیتی که میخاد باشه ،من خودم سالانه دارم مالیات میدم اونم خدا تومن دانشگاه دولتی دارو میخونم ترمی ۶۰ تومن دارم پول میدم دارم برای زندگیم تلاش میکنم، باور کنید همچین میفتم نیس دوست عزیز
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
صد البته که حق دارن ولی مشکل ما افغانی های غیر قانونی هستن نه نژاد افغانوالا ما همسایه افغان داریم ب ...
آره ما مهماندوست بودیم ولی الان فشار تورم و گرونی اونقدر زیاده که حتی اقوام درجه یک رو هم دعوت نمیکنیم ما الان دیگه نمیتونیم از مهمون پذیرایی کنیم
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
ببین خوب بنده خدا تعجب کرد چطور ماشین به نامش کردندبعد شما که اینقدر نسبت به وطنت ارق داری چرا نمیری ...
ببخشید ولی اروپا پر شده از ایرانی ها
کانادا محله ایرانی نشین داره
کسی به اونا میگه چرا نمیری کشور خودت؟
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
صد البته که حق دارن ولی مشکل ما افغانی های غیر قانونی هستن نه نژاد افغانوالا ما همسایه افغان داریم ب ...
عزیزم دوسال دیگه که همکلاسی های بچه هات رو خونتون دعوت کردی دیدی از ۱۵ تا۱۶ تاشون افغانی بودن پی میبری به اینکه اگر بخوای دست دست کنی دیگه اصلا ایرانی نمیمونه که بخوای به فکر فرهنگ مهمان نوازیش باشی😢
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا برووحالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
ببین خوب بنده خدا تعجب کرد چطور ماشین به نامش کردندبعد شما که اینقدر نسبت به وطنت ارق داری چرا نمیری ...
من ار بچگی همبنجا بودم همینجا بدنیا اومدم و بزرگ شدم
شما مرد کشور خودتون مهاجر نیستن جایی؟مهاجرت باعث نمیشه آدم وطن خودش و فراموش کنه من خودم خیری از کشور خودم ندیدم ولی در هر صورت وطنمه هیچکس دلش نمیخاد به اصالتش توهین بشه
حرفتون درست ولی صاحبخانه هم تا حدی توان میزبانی داره
خب این مشکل دولت ماست نه مردمی که مرز ها بازه میان اینجا
به اینا توهین کنیم و جنگ کنیم میرم از ایران؟
ما اگر جرئت داریم یقه دولت رو بگیرم که غیر قانونی هارو بندازه بیرون
ایران باید قد توانش مهاجر بپذیره
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
ببخشید ولی اروپا پر شده از ایرانی ها کانادا محله ایرانی نشین داره کسی به اونا میگه چرا نمیری کشور خو ...
عزیز من با این مثال مضحک اونها تحصیل کرده ان اونا مرفه ترین و پر درامد ترین قشر ایران هستند که اونجان نود و نه درصدشون بالاترین تحصیلات رو دارن این چه مقایسه مسخره ایه
اونا دارن اونجا پول تزریق میکنن مالیات میدن باعث پیشرفتشون شدن
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا برووحالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک