2777
2789

خیلیا کمو و بیش منو می‌شناسیم

و در جریان مشکلاتی که با صاحب کارم دارم هستین 

من چند سالی هست که تو این سفره خونه کار میکنم و کارهایی که میکنم بیشتر از کاری هست که توافق کرده بودیم ولی چون اکثر شبها برای بچه هام غذا می‌گذاره منم به جبران اون کارای اضافه رو انجام میدم 

زمانی که همسرم فوت کرد تا یه مدت مهربون شد ولی بعدش دوباره شروع کرد

حالا جریان از اینجایی شروع شد که من امروز به شدت پول لازم بودم بهش گفتم از حقوقم اگر میشه ۲تومن بهم بده بعد گفت از این ماه حقوقت میشه ۸تومن(قبلاً ۱۰تومن می‌گرفتم از ۱۱صبح تا ۱۲شب)

گفتم چرا گفت چون هر شب داری شام می‌بری مواد غذایی هم که گرون شده در صورتی که من هیچ وقت نخواستم و نگفتم خودش اگر غذا زیاد بود می‌گفت ببر برا بچه هات گاهی هم اصلا غذا نمی موند

من ناراحت شدم گفتم دیگه نمی‌خواهد غذا ببرم ولی کارای اضافی هم نمیکنم (منم تند شدم قبول دارم باید خودمو کنترل میکردم)اومدم بیرون گفت از حقوقت کم میکنم 

اینم بگم که دوستم بهم از قبل گفته بود بیمارستان نزدیک خونمون نیروی خدماتی میگیره و باید تو سایت ثبت نام کنی حقوقش اداره کار هست ولی با اضافه کاری خیلی بیشتر میشه اما اگر مصاحبه قبول بشی ۱۴روز به صورت آزمایشی باید کار کنی اگر خواستن استخدام میکنن اگرم نه که دیگه هیچی 

همین کارم از دست میدم البته من نمی‌دونستم که اگر بیمارستان قبول بشم حتما باید بیمه بشم و در این صورت چون من یک سوم از حقوق پدرم رو میگیرم اون از بین نمیره(حقوق پدرم ۶تومن میگیرم که ۱تومن هم میگذارم روش میدم اجاره خونه)

حالا خیلی پشیمونم بچه ها نمی‌دونم چه کار کنم من ماهی ۱۰تومن هم با دوتا بچه کم میارم قسطهام رو یکی در میان میدم این صابکارمم منو احمق گیر آورده چون می‌دونه نه بیمه می‌خوام نه میتونم ازش شاکی بشم واقعیتش همین غذایی هم که شبها میارم خیلی تو هزینه های خونم تاثیر داره ولی خیلییییی تخقیرم می‌کنه 

تو رو خدا خواهرانه راهنماییم کنید برم معذرت خواهی کنم برگردم یا برم دنبال یه کار دیگه الان تو پارک نشستم نمی‌دونم چه کار کنم اگر برم خونه بچه هام میفهمن و نگران میشن اینجا هم دارم از سرما میلرزم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صاحبکارت بی انصافه

ولی با شرابطی که داری

به نظرم عذر خواهی کنی برگردی بهتره

ساعت کاریت خیلی زیاده

اول بگرد یه جایی مطمین پیدا کن فیکس کن بعد بیا بیرون

تو این تورم و گرون دو ماه بخوای درامد نداشته باشی 

تا کار پیدا کنی خیلی وحشتناکه

البته اینم در نظر بگیر

غذا درست کردن‌

هم هزینه بره هم وقت بر 

کلی از هزینه هات رو کم می کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

حالا که اومدی بیرون

بخدا توکل کن برو‌ همون  بیمارستان آزمون بده

باز دنبال کار دیگه هم باش

ساعت کارت خیلی زیاده. تهران این قدر میده؟

والا الان کارگر ساده برای ۸ ساعت ۱۲-۱۳ کمتر نمی گیره تازه شیفت شب خب خیلی فرق می کنه

و خدا برای من کافیست.....