2777
2789
درسته حق با شماست من چون زن و شوهر رو جدای از هم نمیدونم اینجور گفتم

بله خب زوج توی زندگیشون جدای از هم نیستن ولی زحمت مادراشون برای هرکدوم از زمان بارداری شروع میشه و اوجشم تو مجردی بچه ها هست.میدونی جدا از این باز اگه آدم دلش بهشون خوش باشه انگیزه داره واسه هدیه دادن و...ولی من هیچوقت چیزی ازشون ندیدم که دلگرم بشم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

نمیدونم والا، حتما حس خوبی نیست،تجربش نکردم هنوز،  بچه ندارم من، مادرشوهرمم خیلی جوون نیست، طفلک یکم پادرد و اینا داره 

اما خب هدیه هم که میدیم هدیه مشترک هست، برا جفت مادرامون مشترک میدیم، یعنی در هر صورت شوهرم باید هدیه بده من فقط بهش یادآوری میکنم که یادش نره و با هم میریم یه هدیه میدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خب برای مامانم با حقوق خودم بهترینها رو میخرم چون همون‌طور که شما گفتی به جبران زحماتشه.هرچند ما ...

مگه شما پول من و پول شوهر دارید؟ اگر اینطوره به شوهرتون یادآوری کنید حتما یه چیزی بگیره، هر کاری برای مادراتون بکنید خدا براتون جبران میکنه، ازشون توقع نداشته باشید

فکر نکنی شکم سیرما، مادرشوهر من تا حالا بابت هیچی برامون هزینه نکرده، همیشه هم بهش گفتم ازتون توقع هیچی نداریم فقط برامون دعا کنه کافیه

ما هم در حد توانمون براشون کادو می‌بریم،ما برای مادراتون به مقدار یکسان هدیه میدیم، گاهی حتی به مادرشوهرم بیشتر دادیم

منم گفتم من با مادرت کاری ندارم باهاش حرف هم نمیزنم دیگه ولی زورم میاد بهش کادو بده درحالی که تا حالا هیچی نداده تو هیچ مناسبتی.

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
مگه شما پول من و پول شوهر دارید؟ اگر اینطوره به شوهرتون یادآوری کنید حتما یه چیزی بگیره، هر کاری برا ...

نه اینو گفتم که بقیه نگن پول شوهرتو‌ میدی و... می‌دونی من  پارسالم به همین دلیل نمی‌خواستم کادو بدم اما آخرش دلم راضی نشد و خریدم. ولی امسال جدا از حرفی که زدم ازش ناراحتم دستم به خرید نمیره براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
همه دلمون خونه از مادرشوهر چون هیچی برامون نمیاره یا از شوهرمون میگیره میده بهمون اون وقت باید کادو ...

شوهرت برای مادر خودش بخره شما هم عز دست آورد خودت برای مادرت هزینه کن. وظیفه نداره برای مادر شما چیزی بخره

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
بله خب زوج توی زندگیشون جدای از هم نیستن ولی زحمت مادراشون برای هرکدوم از زمان بارداری شروع میشه و ا ...

درسته خیلی خوب درکت میکنم چون مادر همسر منم همین طوره و منم روزای دیگه خیری براش ندارم یعنی دقیقا مثل خودش رفتار میکنم ولی روز مادر و عید نوروز سعی میکنم در حد توانم هزینه کنم هرچند اون حتی یه دو هزاری هم دست بچه های من نمیده ولی من فقط برای رضایت خدا احترام میزارم و میدونم خدا هم برام جبران میکنه چون خودم هم مادر هستم میدونم تو این روز مادرا چشم انتظارن که بچه ها شون رو ببینن نه به خاطر کادو بلکه فقط به خاطر احترام و یادبود ..باور کن اون لحظه دعای خیر در حقت میکنه و همین برامون بسه و اگرم نکرد خدا دوبرابر برات جبران میکنه هم عوض خوبی که کردم هم عوض مادر شوهرم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

شوهرت برای مادر خودش بخره شما هم عز دست آورد خودت برای مادرت هزینه کن. وظیفه نداره برای مادر شما چیز ...

چ دستاوردی مگه همه شاغل هستن؟!! چرا وظیفه نداره وقتی همه ی زحمت های زندگی ش رو دوش خانواده منه؟!! 

شما متاهالی؟!

چ دستاوردی مگه همه شاغل هستن؟!! چرا وظیفه نداره وقتی همه ی زحمت های زندگی ش رو دوش خانواده منه؟!! شم ...

ایشون فقط وظیفه در قبال شما داره.زحمت های شما برای زندگی مشترک خودتون هست. پس شما هم متقابلا برای خانواده همسرتون کار کنید چون همسرتون هم داره زحمت میکشه پول در بیاره. 

خیر

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
نه اینو گفتم که بقیه نگن پول شوهرتو‌ میدی و... می‌دونی من پارسالم به همین دلیل نمی‌خواستم کادو بدم ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن بابت این حرفا، مادرشوهر تو خوشحال کن مطمئن باش خدا به موقش براتون جبران میکنه، بچه هاتون هم ازتون یاد میگیرن به موقش خوشحالتون میکنن

درسته خیلی خوب درکت میکنم چون مادر همسر منم همین طوره و منم روزای دیگه خیری براش ندارم یعنی دقیقا مث ...

کاکرو جان درست میگی شما هیچی هم کارگشاتر از دعای مادر نیست.اما من دلم ازش گرفته.منم مادر هستم و همون اول کاری داغم کرد.وقت کردی پست اولم توی تاپیک خانومای با سیاست و سرزبون دار منو بخون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خودتو ناراحت نکن بابت این حرفا، مادرشوهر تو خوشحال کن مطمئن باش خدا به موقش براتون جبران میکنه ...

یه کاری کن شما.چندروز پیش یه تاپیک زدم که عنوانش اینه:خانومای با سیاست و سرزبون دار...،برو بخونش.قول میدم اگه با خوندنش هنوز نظرت این بود مادرشوهرمو خوشحال کنم همین فردا میرم براش هدیه میخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40