2777
2789
فعلا یک کافی نت راه اندازی کردم ولی حس میکنم شخصیت اجتماعی بالا ندارم دارم برا معلم شدن درس میخونم

برای کافی نت چقد سرمایه نیاز هست؟ به غیر از رهن و اجاره مغازه منظورم هست

و چه مهارت خاصی نیاز هست برای این شغل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کافی نت چقد سرمایه نیاز هست؟ به غیر از رهن و اجاره مغازه منظورم هستو چه مهارت خاصی نیاز هست برا ...

اشنایی مقدماتی با کامپیوتر  ورد بلد باشی و اینکه ثبت نام های اینترنتی رو تا حدودی یاد داشته باشی .میز و صندلی و یک سیستم و کیس و یک پرینتر سه کاره برا شروع کافیه که بین ۳۰ تا ۴۰ میشه

روزی هشت میلیون سود میکردن!!!من میخوام یه کار راه بندازم، بنظرتون راحته مغازه عطاری بزنم؟ میخوام طلا ...

بستگی به شهرعزیزم شهرمون کوچیکه دوتابیشترعطاری نداره تحقیق کن ببین کدومش برات سودداره

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
عزیزم درامد ناجی چقدره چون من میخوام ازمون بدم میشه بگید؟و اینکه تو سن 24 سالگی دیر نیس که ارمون بدم ...

عزیزم من درآمد ثابتشو جدی نمیدونم الان جون پاره وقت میرم گاهی عصرا و فقط برای اینکه شکا از سرم نپره

میتونی از هئیت شنای شهرتون بپرسی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

شرمنده عزیزم میشه بپرسم از نجات غریقی چقدر درآمد داری؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم دشمنت شرمنده

گفتم من تمام وقت نمیرم 

پاره وقت میرم و آخر ماه ساعت هایی که بودم و جمع میکنم 

موظفی تدارم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

ازروزی ۸تومن ماهیانه یک ونیم بهت می دادن یا روزانه؟

ماهیانه خیلی خسیس بود من مجبوری رفتم احتیاج به این پول داشتم شهرماکوچکه کارگیرنمیاد 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
اشنایی مقدماتی با کامپیوتر ورد بلد باشی و اینکه ثبت نام های اینترنتی رو تا حدودی یاد داشته باشی .می ...

خیلی خوبه پس سرمایه انچنانی نمیخاد،،بنظر درآمدش هم خوب هست،،خیلی وقته تو فکرشم ولی میترسم راه بندازم

تازه راه اندازی کردم من همکارم میگفت روزی یک تومن میشه در آورد و ممکنه روز ۵ تومن هم در بیاری بستگی ...

صبوری کنید پس تا به بار بشینه.... ادم برای خودش کار کنه خیلی شرف داره واقن تا برا این و اون... آخرش هم ماهی ۱۳ میزارن کف دست ادم‌....