2777
2789
عنوان

بیچاره مردا

112 بازدید | 14 پست

دلم خیلی واسه شوهرم میسوزه ،همیشه به خاطر ذات بد مادر شوهرم بین من و مادر شوهرم مشکله این وسط شوهر بیچارم عذاب میکشه ، هر چی هم میریزم تو خودم چیزی نمیگم باز آزارم میده ، از اول ازدواجمون چند سال بیشتر نمیگذاره ولی اگه آزارش رو دونه دونه بنویسم یه کوهه 

با این که خودش منو برا پسرش انتخاب کرد اما از هون اول شروع کرد به حسادت و اذیت 

یک سال اول عقد بودم مجبور بودم خونش بمونم نمیدونید چه ها که با من نکرد ، دم به دقیقه تهدید همش قیافه ، همش طعنه 

موندم چطوری میخواد جون بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب ببین قلق مادرشوهرت چیه 

نقطه حساس شدنش چیه حساسش نکن مثلا مادرشوهر من برای خودش جلادیه همش فامیلامو مسخره میکنه غیرمستقیم همش نیش کنایه درصورتیکه خودشون هیچی نیستن دلیلشم اینکه خیلی ازما پایینترن چندبار قرار بود بهم بخوره ازدواج نذاشتن کینه کرده 

دیدم ازش فاصله میگیرم یعنی رفت وآمد کمتره آرامش بیشتره 

درعوض مادربزرگم ازاوناست  ک عروس هرچی بیش‌تر بره خونش بیشتر عاشقشه عروساش قلقشو ب دست آوردن 

توهم شوهرت گناه داره بین خودتو مادرش نذار 

هرکی جای خودش عزیزه

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
خوب ببین قلق مادرشوهرت چیه نقطه حساس شدنش چیه حساسش نکن مثلا مادرشوهر من برای خودش جلادیه همش فامیلا ...

قلق نداره خاک بر سر هر دقیقه یه جوری ، عروس نمیخواد که کلفت میخواد خمش دوست داره من براش خرید کنم