کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راجع به اولی نمیدونم چون به نظرم مسئله مهمی برای طلاااق نیست چون عقیدتیه
ولی راجع به بقیه باید مداوا بشن
اپل دنبال درمان باش بعد به طلاق فک کن
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
شرط اولم برای ازدواج همینبوده کدور اینا نباشه... ومیگفت میرمهیعت واین کارومیکرد... و ب قول خود ...
خب دلیل خاصی داره ؟
منظور آدم مستیه کلا یا تفریحی مصرف میکنه.؟
شب محرم نمیدونم منظورتون چیه ولی از عمد این کارو میکنه؟
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
خودشو خوب جلوهمیده.. دیروز گفته رفتم سر کارولی به صاحل کارش گفته امروزجورنشده فردا میام برای وسا ...
جدا شو عزیزم. این چه همسریه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.