2777
2789
عنوان

کارشناس مامایی هستم میخوام ژل و بوتاکس یاد بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 24 پست
ماما هایی که تو مطب کار لیرز روشن کننده انجام میدن هم نمیتونن مستقل باشند ؟

لیزر رو‌نمیدونم ولی خب کسی مستقل نیس چون تو‌ لیزر رو‌تو‌کیلینیک میزنی و سهام دارای کیلینیک پول رو برمیدارن بازم به تو درصد میدن دوست خودم اپراتور لیزر بود میگفت ماهی ۱۰۰ میلیون‌کار میکنم ولی فقط ۱۰ تومن‌ میدن به من بقیه رو مدیر کیلینیک برمیداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه این چند تا سوال راجب رشتت بگیتوی مامایی درس تشریح مثل رشته پزشکی به شما تشریح واقعی جسد و ...

اره تشریح جسد داره ولی نه مفصل مثله پزشکی درساش نسبت به پزشکی سبک تره ولی در کل رشته های علوم پزشکی درساش سنگینن

دروس عملی متفاوتن مثلا بخش کودکان ؛داخلی و قلب ؛نوزادان؛بخش بعد عمل همون پست ترم ؛زایشگاه ؛تریاژ؛درمانگاه زنان

برا دکتراش پنج سال بعد از ارشد

اره تشریح جسد داره ولی نه مفصل مثله پزشکی درساش نسبت به پزشکی سبک تره ولی در کل رشته های علوم پزشکی ...

ای وای 

اون بخش تشریح که میگی خیلی زمان می‌بره اون دوره؟ یعنی خودتونم تشریح میکنید؟😨

خب کلینیک هم بزنه سهم زیادیش مال دکتره فقط کارش میمونه واسه شما

بعضی ها پنجاه پنجاه قرارداد میلندن بعضی ها ۳۰به هفتاد مثلا دوستم همین ۳۰له هفتاد داره کار میکنه

اینقدر درامدا کم شده که کار تو بیمارستان اصلا صرف نمیکنه

نه زیاد سرجسد نمیبرن میتونی نری بستگی به دانشگاه داره

ممنون گلم 

فقط به نظرت آدمی که از جراحی و ...خوشش نمیاد 

می‌تونه تو این رشته دووم بیاره ؟ (به خاطر اون بخش تشریح میگم )یعنی بعد مدتی عادت میکنه؟

نه نگران نباشین مگر اینکه خودتون مشکل نازایی داشته باشین

خداروشکر بخدا اونقد استرس سیگارشوهرمو دارمو،اصلا کم نمیکنه..من مشکلم پریودی نامنظمه.مثلا دوماه نمیشم...چن بار دکتر رفتم انواع اقسام ازمایش هورمونی سونو و...پرولاکتین همه چیم نرمال بودم سونوم نرمال بود،اخرش ال دی دادن 🥲منم ۴ماه مصرف کردم قط کردم..ازاول بچگی نامنظم بودم.نمیدونم دیگ‌چیکارکنم