2777
2789
عنوان

دخترم تو املا 11 تا غلط داره بعد

333 بازدید | 43 پست

امروز املا داشت کلاس اوله 11 تا غلط نوشته یعنی نمره املا 9 میشه ولی معلم بهش برچسب داده این اصلا نمیدونه افتضاح نوشته

واقعا این چه سیستم آموزشی هست که همه برچسب بگیرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توخونه هرشب بهش املابگوپایش ضعیف نشه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بابا داره تشویق میکنه ک ...پسر من اصلا املا بلد نیست داره منو دق میده 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

نمره توصیفی شده 

نه تا غلط میشه قابل قبول 

بعدم شاید معلم بچت رو نسبت به قبل خودش سنجیده و دیده پیشرفت داشته بهش برچسب داده تشویق بشه

منم کلاس اول درس میدم افتضاح هم بنویسن یا مهر و برچسب و‌تشپیق میکنم نقاط ضعف هم بهشون میگم 

داده بچه دلش نخواد ، داده احساس کمبود نکنه نسبت به همکلاسی هایش چون املا رو پر از اشتباه نوشته ، خواسته روحیه بگیره و دفعه بعدی بهتر بشه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

حالا اگه نمیداد چیزی میگف بهش میرفتین کله معلمو میکندین

این اگه ببینه دوستاش برچسب گرفتن میاد تمرین میکنه تا اینم بگیره ولی هربار میگه من املام خوبه اگه بد بود خانم برچسب نمی‌داد