2777
2789
عنوان

5 سوت طلا رایگان داد

279 بازدید | 20 پست

برنامه طلاین و امروز نصب کردم ۵ سوت بهم طلا داد 

نقدش کردم برام واریز شد اگر خواستید نصبش کنید لطفا از کد دعوت منم استفاده کنید ممنون میشم🥲❤️

LRXNAQ

بدون کد دعوت بهتون چیزی نمیده حتما یه کد دعوت بزنید تا ۵ سوت و بهتون بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵سوت میشه چقد

نمیدونم من قبلا زدم اتفاقا الان که تایپک دیدم اومدم ببینم چیه

تو برنامه قیمت نزده فقط میزنه ۵ سوت به شما تعلق گرفت باید تو برنامه بزنی به کارتت که قیمت و بده مثل اینکه

پول ی ادامس شیک

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چجوری نقدش کردی

ببین من زدم تقریبا ۵ سوت و که داد یکم کم بود بره برداشت دادم خانوادم ثبت نام کردم تقریبا پولش به ۱۰۰ تومن رسید برداشت زدم

بعد اون میلیه مقدار طلاست باید بفروشیش بکنیش پول نقد ولی بنظرم نفروش من خودمم یکم پول ریختم توش طلا که قیمتش میره بالا منم سود میکنم 

۵سوت ارزش نداره اگه ۵گرم بود خوب بود  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...