2777
2789
عنوان

یه دزد پولمو دزدید (کلاهبرداری جدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 11726 بازدید | 277 پست
من جدیدا دارم سریال قاضی رو از شبکه آی فیلم میبینم نکته ی خیلی خوبی که یاد گرفتم این بود که یه نفر ا ...

دقیقا همینه ما مسوولیم در برابر ظلم. اگه بی تفاوت رد نشیم به این راحتی کلاه مردم و ور نمیدارن.

رفتم با یه پیج دیگه دیدم دوتا پرده دیگم گذاشته برای فروش بعد ابجیمم پیام داد داشت همزمان پرده رو به ...

عزیزم یادت باشه چیزی میخای بخری خودت باید اسنپ بگیری باهاش هماهنگ باشی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بی منطق حرف میزنی. یعنی طرف دزد نبوده ک این ضرب المثلو میزنی؟😐

ربطی ب دزد بودن طرف نداره...ادم باید تمام شرایط و ضوابط رو مهیا کنه تا کسی مالشو ندزده و سرش کلاه نزاره...اینجوری طرفتم نمیتونه ازت بدزده یا کلاهتو برداره...این خانومو ک خفت نکردن.یکم گریه و زاری و قسم دادنش هول کرده پولو زده..اگر نمیزد هیچکس نمیتونست ی قرون ازش بگیره

یکم رو درک مطلب ضرب المثل کارکن و وقت بزار

ب نظرم شما بیشتر نیاز داری. هر جا خواستی ضرب المثل استفاده کنی اول خوب معنیشو بفهم بعد ب کار ببر.

این ضرب المثل برای وقتیه ک ب کسی تهمت دزدی بزنن!!!!

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
مالتو سفت بچسب همسایه تو دزد نکن..کوتاهی و سهل انگاری از خودتون بوده

وا ببخشید طرف واقعا دزده این ضرب المثل اصلا ربطی نداره به موضوع من

مهربون باشیم 😍
ربطی ب دزد بودن طرف نداره...ادم باید تمام شرایط و ضوابط رو مهیا کنه تا کسی مالشو ندزده و سرش کلاه نز ...

من هول نکردم واقعا فکر کردم بخاطرمن براش مشکلی پیش نیاد نگرانش شدم ولی میبینم که مهربونی کردن جرمه دودش میره تو چشم خود ادم انگار

مهربون باشیم 😍