2777
2789
عنوان

یه دزد پولمو دزدید (کلاهبرداری جدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 11728 بازدید | 277 پست
تهدیدم کرد گفت ادرستو دارم داداشمو میفرستم( ببخشید ببخشید )یه توشی سر.......بزنه حالت جا بیاد ترسیدم ...

مگه مملکت بی قانونه ؟

مگه شهر برا اونو داداششه

بگو ازت شکایت میکنم اسکرین تهدیدتم میزارم رو پرونده ات 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پناه بر خدا چجور این پول از گلوش میره خاک تو سرش 🤦🏼🤦🏼

اسی کدوم شهر بود

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
یکونیم

کدوم شهری

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
رفتم با یه پیج دیگه دیدم دوتا پرده دیگم گذاشته برای فروش بعد ابجیمم پیام داد داشت همزمان پرده رو به ...

ببین با یه شماره ی دیگه پرده رو دوباره ازش بخر

بعد به اسنپیه بگو عجله دارم باید برم مهمونی ، اگه بتونی زودتر بسته مو بیاری پول تو بیشتر میدم خرش کن بیاد دم در

دسته بیل رو پشت در آماده کن

رسید با شوهرت مثل سگ بزنینش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
تهدیدم کرد گفت ادرستو دارم داداشمو میفرستم( ببخشید ببخشید )یه توشی سر.......بزنه حالت جا بیاد ترسیدم ...

به جرم تهدید هم باید ازش شکایت کنی حتما باید صورت جلسه بشه اگه اتفاقی برات افتاد چی؟ چقد ساده هستی که نمیخوای شکایت کنی اعصابم خورد شد

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

نمیدونم مخمو بازی گرفت بخدا نمیدونی چقد اروم و باقسم و اینا از خدا میگفت انقد قسم خورد منم باورم شد ...

برا منم از این چیزا پیش اومده من یه انگشتر گذاشته بودم تو دیوار بعد دختره زنگ زد گفت من میخوام به خواهرم کادو بدم و ویلچری هستم و معلولیت دازم بده به اسنپ برام بیاره میخام ابجیمو سوپرایز کنم و این حرفا بعد من براش شماره کارت دادم اونم رسید جعلی واسم فرستاد منم زرنگی کردم فهمیدم جعلی بوده

والا اگه پای خودم شکایته 5 میلیون تموم میشد شکایت میکردم ولی اون طرف رو میچزوندم که فکر نکنه زرنگه

اره سودش اینه ک پیداشون کنند ادمشون کنن که دیگه ازین کارا نکنن وگرنه که یکو نیم پول پرده رفت ۳ تا یکو نیم دیگم باید بده واسه شکایت اگه شاغلم باشه ک کلی عصاب خوردی داره ک مرخصی بگیره و بره دادگاه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

وای خیلی ناراحت شدم برات.واقعا نمیدونم چجوری این پولا از گلوشون پایین میره.یکی از دوستای همسرم از دیوار ماشین میخواست بگیره کارگرم هست با کلی زحمت پول جمع کرده بود یک پراید بخره انقد راحت گولش زدن ۱۴۵ میلیون پولشو بالا کشیدن.این کلاهبرداران هم زرنگ شدن و از اعتقادات مردم سو استفاده میکنند.دوست همسرم می‌گفت یارو پشت تلفن انقد موجه  و مذهبی طور حرف زد باورم شد تازه عکس پروفایل اسم همه مذهبی

میگفتی منم زودتر پول و بزنم شوهرم من و میزنه🤣

صدبار فتا میگه اختار میده

بابا تا جنس و دریافت نکردید پول ندید

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

دیوار همینجوره ۵سال پیشم پول منو کشید بالا شکایتم کردم راه به جایی نبرد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
چه نامهربون حرف میزنی خودت تاحالا اشتباه نکردی

نه همچین اشتباهی نکردم عزیزم خواهرانه بهت گفتم این دوره زمونه بایدکلاهت محکم بگیری تا برندارن خیلی مواظب باش من خریداردیوارمیکنم. ولی تا نبینم تست نکنم و...پول نمیزنم به هیچ عنوان قبلا ازیکی لباس گرفتم اون موقع خیلی دستم خالی بود لباس دست دوم میگرفتم ولی تمیزمرتب یکی کلاه سرم یه لباس هایی بهم داده بودکهنه که من انداختم سطل اشغالی هیچی بهش نگفتم باردوم بهم پیام داد گفت لباس دارنمیخایی گفتم ادرس بده تابیام ببینم رفتم اونجا درحد 500ت لباس عطر اینها ازش گرفتم گفتم هرکاری میکنم رمزنمیادبرام چکارکنم گفت اعتمادبهت دارم رفتی سرکوچه برام بزن گفتم چشم من رفتم دیگه پشت گوشش دید لباس دید پولم دید گفتم اون دفعه یادت بود حداقل 500ت کردی توپاچه م الانم 500ازت گرفتم ماهم بخیر شمابسلامت لباست میخای500برام واریزکن لباس برات میفرستم واریزنکردی برام مهم نیس همش لباساش نوبود

اره سودش اینه ک پیداشون کنند ادمشون کنن که دیگه ازین کارا نکنن وگرنه که یکو نیم پول پرده رفت ۳ تا یک ...

نه اصلا این شکلی نیست

با همین راهنمایی های اشتباه اجازه نمیدیم مردم به حقشون برسن

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
من دلرحمم جدیدا همه رو دزد میبینم

برو بابا به من نمی رسی امروز مرغ فروش سرم کلاه گذاشته مرغ مونده بهم داده منم تاریخ بسته رو چک نکردم گفتم برام ۸تیکه کن برم بچمو از مدرسه بردارم میام می برم خدا از دزدا نگذره کار خوبی می کنی حماقت من ذاتیه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .