من یه پرده میخواستم بخرم برا مامانم بعد یه خانمه تو دیوار عکس یه پرده نو نو گذاشته بود میگفت شوهرم تو ارگان ..... کارمیکنه بهمون خونه دادن گفته پرده رو ارزون بده یکی که گناه داره برداره ماکه نیاز نداریم بعدش کلی عکس داد و کلی قسم و ایه که شوهرم حساسه من برات خودم با اسنپ میفرستم چون کد تخفیف توپ دارم ...بعد عکس لوکیشن و شماره اسنپیو داد بعد یک ربع شروع کرد به زنگ زدن و پیام دادن که زودی پولو بزن شوهرم گفته سرت کلاه گذاشتن بدبخت پولو ندادی پرده رو دادی....خلاصه هی پیام میداد خدا بینمون قاضی بشه و... نفرین و اینحرفا منم هی میگفتم خانم اسنپی برسه درجا پولو میزنم من هیچی ندارم از شما که خیالم راحت باشه ولی تو داری گفت زنگ بزن به اسنپی بپرس ازش بعد..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
نمیدونم مخمو بازی گرفت بخدا نمیدونی چقد اروم و باقسم و اینا از خدا میگفت انقد قسم خورد منم باورم شد ...
برا منم از این چیزا پیش اومده من یه انگشتر گذاشته بودم تو دیوار بعد دختره زنگ زد گفت من میخوام به خواهرم کادو بدم و ویلچری هستم و معلولیت دازم بده به اسنپ برام بیاره میخام ابجیمو سوپرایز کنم و این حرفا بعد من براش شماره کارت دادم اونم رسید جعلی واسم فرستاد منم زرنگی کردم فهمیدم جعلی بوده
والا اگه پای خودم شکایته 5 میلیون تموم میشد شکایت میکردم ولی اون طرف رو میچزوندم که فکر نکنه زرنگه
اره سودش اینه ک پیداشون کنند ادمشون کنن که دیگه ازین کارا نکنن وگرنه که یکو نیم پول پرده رفت ۳ تا یکو نیم دیگم باید بده واسه شکایت اگه شاغلم باشه ک کلی عصاب خوردی داره ک مرخصی بگیره و بره دادگاه
خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل اینکه خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....
وای خیلی ناراحت شدم برات.واقعا نمیدونم چجوری این پولا از گلوشون پایین میره.یکی از دوستای همسرم از دیوار ماشین میخواست بگیره کارگرم هست با کلی زحمت پول جمع کرده بود یک پراید بخره انقد راحت گولش زدن ۱۴۵ میلیون پولشو بالا کشیدن.این کلاهبرداران هم زرنگ شدن و از اعتقادات مردم سو استفاده میکنند.دوست همسرم میگفت یارو پشت تلفن انقد موجه و مذهبی طور حرف زد باورم شد تازه عکس پروفایل اسم همه مذهبی
نه همچین اشتباهی نکردم عزیزم خواهرانه بهت گفتم این دوره زمونه بایدکلاهت محکم بگیری تا برندارن خیلی مواظب باش من خریداردیوارمیکنم. ولی تا نبینم تست نکنم و...پول نمیزنم به هیچ عنوان قبلا ازیکی لباس گرفتم اون موقع خیلی دستم خالی بود لباس دست دوم میگرفتم ولی تمیزمرتب یکی کلاه سرم یه لباس هایی بهم داده بودکهنه که من انداختم سطل اشغالی هیچی بهش نگفتم باردوم بهم پیام داد گفت لباس دارنمیخایی گفتم ادرس بده تابیام ببینم رفتم اونجا درحد 500ت لباس عطر اینها ازش گرفتم گفتم هرکاری میکنم رمزنمیادبرام چکارکنم گفت اعتمادبهت دارم رفتی سرکوچه برام بزن گفتم چشم من رفتم دیگه پشت گوشش دید لباس دید پولم دید گفتم اون دفعه یادت بود حداقل 500ت کردی توپاچه م الانم 500ازت گرفتم ماهم بخیر شمابسلامت لباست میخای500برام واریزکن لباس برات میفرستم واریزنکردی برام مهم نیس همش لباساش نوبود
برو بابا به من نمی رسی امروز مرغ فروش سرم کلاه گذاشته مرغ مونده بهم داده منم تاریخ بسته رو چک نکردم گفتم برام ۸تیکه کن برم بچمو از مدرسه بردارم میام می برم خدا از دزدا نگذره کار خوبی می کنی حماقت من ذاتیه
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .